Μαντώ Γαστεράτου: Τι της είχε πει η Ελένη Μενεγάκη λίγο πριν γεννήσει;

Χαίρεται που έχει βάλει κιλά η «φρέσκια» μανούλα

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε το πρωί της Παρασκευής η Μαντώ Γαστεράτου.

Το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη, στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου αλλά και στην αλλαγή που έφερε στο σώμα της η εγκυμοσύνη.

Mαντώ Γαστεράτου: Πότε θα γίνει η βάφτιση του γιου της;

«Είμαι η Μαντώ συν άλλα δέκα κιλά και πολύ το χαίρομαι να σου πω την αλήθεια, γιατί πάντα ήμουν σαν την ακρίδα και μου έλεγαν "βάλε λίγα κιλά, βάλε λίγα κιλά". Αλλά να σου πω κάτι; Το γουστάρω το σώμα μου έτσι όπως είναι τώρα. Δηλαδή για ποιο λόγο όλοι να έχουμε αυτή την εμμονή και την μανία για το κυνήγι της τελειότητας;», σχολίασε η ξανθιά ραδιοφωνική παραγωγός.

«Η συνεργασία μου με την Ελένη ήταν υπέροχη και δεν το λέω επειδή είναι μπροστά η κάμερα, το λέω επειδή πραγματικά ήταν έτσι όπως τη φανταζόμουν ως συνεργάτιδα… Αληθινή, γλυκιά, πολύ όμορφη και γενικά με τις μανούλες πολύ τρυφερή. Θυμάμαι πριν γεννήσω μου είχε πιάσει το χέρι και μου είχε πει να είσαι τρυφερή μανούλα και να είσαι πολύ καλή με το μωράκι σου… Και ξέρεις είχα συγκινηθεί εγώ τότε» είπε για τη συμμετοχή της στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη.

Μαντώ Γαστεράτου: Γυμνάζεται με τον τεσσάρων μηνών γιο της

«Δεν μπορεί να υπάρξει αντικαταστάτρια. Ποτέ! Αυτή τη στιγμή είναι η μεγαλύτερη σταρ που υπάρχει στην Ελλάδα και δεν μπορεί να αντικατασταθεί. Είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στην ελληνική τηλεόραση» πρόσθεσε, ενώ όσον αφορά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου σχολίασε: «Οτιδήποτε και αν κάνει η Ηλιάνα της εύχομαι «καλή επιτυχία» γιατί είναι πολύ καλό παιδί και πολύ δουλευταρού».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top