Οι γλυκές ευχές της Πηνελόπης Αναστασοπούλου για τη γιορτή της κόρης της

Θυμήθηκε τη γιαγιά της που έχει «φύγει»

Η Πηνελόπη έχασε επτά κιλά κατά τη διάρκεια της καραντίνας!

Την ονομαστική της γιορτή έχει σήμερα η μικρή Λυδία, η μεγάλη κόρη της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, με τη διάσημη μαμά της να της εύχεται στο Instagram.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια πόσταρε το μεσημέρι της Τετάρτης μια τρυφερή πόζα με την κορούλα της, στέλνοντάς της τις πιο γλυκές ευχές. 

Η Πηνελόπη δε γινόταν να μην αναφερθεί και στη συνονόματη γιαγιά της που έχει φύγει από τη ζωή και που θα ήθελε πολύ να αγκαλιάσει ανήμερα της γιορτή της.

«Τίποτα δεν συγκρίνεται μαζί σου. Λυδία μου. Χρόνια πολλά στο πιο αγαπημένο μου όνομα απ’ όλα. Σήμερα θα αγκάλιαζα τη λατρεμένη μου γιαγιά, τον καλύτερο άνθρωπο του κόσμου, αλλά επειδή είναι πια άγγελος, αγκαλιάζω την κόρη μου και εύχομαι με όλη τη δύναμη της ψυχής μου να της μοιάσει», έγραψε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Τίποτα δεν συγκρίνεται μαζί σου. 🌼 Λυδία μου. Χρόνια πολλά στο πιο αγαπημένο μου όνομα απ' όλα. Σήμερα θα αγκάλιαζα τη λατρεμένη μου γιαγιά, τον καλύτερο άνθρωπο του κόσμου, αλλά επειδή είναι πια άγγελος, αγκαλιάζω την κόρη μου και εύχομαι με όλη τη δύναμη της ψυχής μου να της μοιάσει. #love #motherdaughter #lydia #noonelikeyou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Penelope (@penelopeanastasopoulou) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top