Η εξομολόγηση της Σοφίας Βόσσου για την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου

«Ήμασταν από πάνω του εγώ, ο γιος του και η κοπέλα του»

Πρόσφατα ο Ανδρέας Μικρούτσικος διασκέδασε με τη Σοφία Βόσσου

Μια νέα συνέντευξη παραχώρησε η Σοφία Βόσσου μιλώντας για τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την παραμονή του στο σπίτι της για ενάμιση μήνα.

Όπως αποκάλυψε στο «ΛΟΙΠΟΝ» και τη Ρενέ Σαραντινού, φιλοξένησε τον παρουσιαστή και μουσικοσυνθέτη στο σπίτι της μετά τη νοσηλεία του στην εντατική. Μάλιστα, αυτή συνέπεσε και με τον θάνατο του αδερφού του, Θάνου.

«Καημός αβάσταχτος»: Ο Ανδρέας Μικρούτσικος «λύγισε» στα γενέθλια του Θάνου

«Τον είχα στο σπίτι μου γύρω στις 40 ημέρες, ενάμιση μήνα. Ο Αντρέας είναι καλά στην υγεία του, σε καλή διάθεση, βρίσκεται σε καραντίνα, γιατί είναι μονάδα υψηλού κινδύνου, λόγω του πνευμονικού. Ναι, τον είχα σε δύσκολη περίοδο, καθώς είχε «χάσει» τον αδελφό του, είχε βγει από την εντατική, αλλά δόξα τω Θεώ είναι καλά, με ανθρώπους που τον αγαπούν. Ο Θάνος ήταν ο αδελφός του, η οικογένειά του, δεν είναι εύκολα πράγματα αυτά. Ήρθαν όλα μαζί, ήταν να περάσει κι αυτός τις δυσκολίες του. Τώρα είναι με τη σύντροφό του, με την οποία μένει μαζί. Ήμασταν όλοι πάνω από το κεφάλι του, εγώ, ο γιος του, η κοπέλα του, η οποία είναι ένα καλό, αξιόλογο πλάσμα, που τον αγαπάει πολύ. Είμαστε όλοι κοντά του, τον αγαπάμε πολύ, ενώ έχει αρχίσει και παίρνει τα πάνω του, θα κάνει πραγματάκια πάλι ο Αντρίκος μας» είπε η γνωστή τραγουδίστρια.

Χαμογελά ξανά ο Ανδρέας Μικρούτσικος-Διασκέδασε με τη Σοφία Βόσσου

Αναφερόμενη στα μελλοντικά σχέδια του, συμπλήρωσε: «Να περάσει όλη αυτή η κατάσταση, η καραντίνα, γιατί πρέπει να βγει και να φτιάξει κάποια πράγματα. Όλο αυτό μας έφερε κοντά πάλι με τον Ανδρέα, μπορεί να κάνουμε και κάποια πράγματα μαζί… λέμε. Έχω τέτοια δύναμη αυτή την περίοδο, λόγω της ξεκούρασης…».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top