Μαρία Μπεκατώρου: Το μήνυμά της για τη φιλία

Η παρουσιάστρια προσπαθεί να περνά όσο πιο δημιουργικά γίνεται

Η Μαρία Μπεκατώρου μένει σπίτι με τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο και ακολουθεί πιστά τις οδηγίες της κυβέρνησης και των ειδικών για την μη εξάπλωση του κορωνοϊού.

Η παρουσιάστρια προσπαθεί να περνά όσο πιο δημιουργικά μπορεί το χρόνο με τον σύζυγό της και να απολαμβάνουν μαζί κοινές ασχολίες στο σπίτι.

Κάνοντας ένα περίπατο στη φύση, η Μαρία Μπεκατώρου ανέβασε φωτογραφίες στα social media, παροτρύνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους να ξεχάσουν τις κακές αναμνήσεις. «Δεν θυμόμαστε μέρες, αλλά στιγμές», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram της. Ενώ. Λίγο αργότερα δημοσίευσε και ένα συγκινητικό μήνυμα για τους φίλους της: «Η φιλία είναι τόσο σπουδαίο πράγμα. Να διαλέγεις και να σε διαλέγουν άνθρωποι σπουδαίοι και ξεχωριστοί. Να γελάς εκεί που δεν περιμένεις και η ψυχή τους ανοιχτή να σε ακούει, να σε καταλάβει, να σε βοηθήσει, να σε φωτίσει. Να τους κρατάτε τους φίλους σας και να τους αγαπάτε σαν το πιο πολύτιμο πράγμα στη ζωή… Να τολμάς να πεις «για πάντα μαζί» και να μην φοβάσαι, ούτε να μετανιώνεις. Αυτά για απόψε. Σας ευχαριστώ. Ευγνώμων.

Υ.Γ. Εσείς ξέρετε!»


 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top