Φαίη Σκορδά: «Η Καραβάτου είναι κυρία. Η Σταματίνα ξέρω ότι με νοιάζεται»

Το δημόσιο ευχαριστώ της παρουσιάστριας

Πριν από λίγες εβδομάδες, η Φαίη Σκορδά με ένα μήνυμα στο Instagram γνωστοποίησε πως είναι θετική στον κορωνοϊό.

Φαίη Σκορδά: Αποκάλυψε on air το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί

Από εκείνη την ημέρα η παρουσιάστρια δέχτηκε πάρα πολλά μηνύματα συμπαράστασης για γρήγορη ανάρρωση από απλό κόσμο αλλά και από διάσημους της ελληνικής showbiz.

Σκορδά: Μετά την ανάρρωση απ' τον κορωνοϊό είναι πιο αισιόδοξη από ποτέ!

Ανάμεσα σε αυτούς η Σμαράγδα Καρύδη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αλλά και η Κατερίνα Καραβάτου, τις οποίες η Φαίη Σκορδά θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια μέσα από την εκπομπή της «Το Πρω1νό».

«Το διάστημα μόλις έμαθα ότι τα αποτελέσματα ήταν θετικά και ήμουν στο σπίτι, πέρα που ήταν πολύ συγκινητικά τα μηνύματα που δέχτηκα από τον κόσμο, πολύ συγκινητικό ότι συνάδελφοι, συνεργάτες, ηθοποιοί… Δηλαδή είναι κάποιοι που όταν θα τύχει μέσα στον χρόνο να είμαστε καλά, θα τους ευχαριστώ δημοσίως, δηλαδή έδειξαν ένα ενδιαφέρον. Η Σμαράγδα Καρύδη, τώρα λέω κάποια, ενώ είναι άλλοι 100. Η γυναίκα είναι άνθρωπος, τέλος. Δεν το έκανε επειδή είμαι εγώ. Είναι άνθρωπος, έχει μια πλευρά που τη χαρακτηρίζει», είπε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε: Ακόμα και συνάδελφοι. Δε θα βάλω μέσα τη Σταματίνα Τσιμτσιλή γιατί έχω μια άλλη σχέση χρόνων που αυτό δε θα αλλάξει ποτέ. Που σαφώς και ξέρω ότι με νοιάζεται ό,τι και να γίνει. Παιδιά, η Κατερίνα Καραβάτου καταλαβαίνεις και πέντε πράγματα από τον άλλον, που δεν το κάνει για δημόσιες σχέσεις, είναι κυρία. Είναι ο τρόπος που κάποιος επιλέγει να γράψει έστω και ένα μήνυμα ή να κάνει ένα ποστάρισμα ή μια δήλωση για να βγάλεις και πέντε συμπεράσματα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top