Το παιδί της Δήμητρας Ρουμπέση είναι του...Ανδρέα Μικρούτσικου!

Από νομικής φύσεως και μόνο -δεν έχουν πάρει διαζύγιο

Το παιδί της Δήμητρας Ρουμπέση είναι του...Ανδρέα Μικρούτσικου!
Μητέρα ενός υγιέστατου αγοριού είναι εδώ και δυο μέρες η Δήμητρα Ρουμπέση. Η πρώην σύζυγος του Ανδρέα Μικρούτσικου, εδώ και σχεδόν ενάμιση χρόνο έχει βρει την ευτυχία στο πρόσωπο του νέου της συντρόφου Γιάννη Λιβέρη, ο οποίος ζει και εργάζεται μόνιμα στη Ζάκυνθο.

Το μόνο που μένει για να ολοκληρωθεί η ευτυχία του ζευγαριού; Να πάρει διαζύγιο η Δήμητρα από τον Ανδρέα Μικρούτσικο, καθώς σύμφωνα με τον πληρεξούσιο δικηγόρο του παρουσιαστή, οι δυο τους νομικά είναι ακόμα ζευγάρι!

«Δεν υπάρχει διαζύγιο του Ανδρέα Μικρούτσικου με τη Δήμητρα Ρουμπέση τον Αύγουστο του 2009», δήλωσε ο δικηγόρος του Ανδρέα αποκλειστικά στην «Πρωινή Μελέτη».

Και το κώλυμα δεν είναι μόνο αυτό, αφού σύμφωνα με τους νόμους, από τη στιγμή που δεν υπάρχει διαζύγιο, το παιδί της Δήμητρας είναι νομικά του… Ανδρέα!

Τι πρέπει να κάνουν τώρα Ρουμπέση και Λυμπέρης προκειμένου ο νέος σύντροφος της Δήμητρας να διεκδικήσει και νομικά την πατρότητα του παιδιού; «αν θέλει κάποιος να αναγνωρίσει το παιδί, μπορεί να το κάνει με συμβολαιογραφική πράξη αναγνώρισης. Ωστόσο δεν τελειώνει εκεί, αφού μετά παράλληλα πρέπει να κινήσει μια δικαστική διαδικασία. Η μητέρα, ο πατέρας και όποιος άλλος ενδιαφέρεται, μπορεί να κάνει μια αίτηση κι αμέσως μετά να την καταθέσει στο δικαστήριο», λέει ο δικηγόρος.

Δείτε το ρεπορτάζ στο video...
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top