Κατσούλης: Μίλησε για την παράλυσή του και τον αγώνα του να ξαναπερπατήσει

Συγκλονίζουν όσα είπε

O Κρατερός Κατσούλης σήμερα το μεσημέρι μίλησε στην εκπομπή ‘’Dot’’ για την περιπέτεια που είχε περάσει με την υγεία του πριν δύο χρόνια και τον αγώνα που έδωσε για να καταφέρει να ξαναπερπατήσει.

«Ήμουν στο γήπεδο και ξαφνικά μούδιασε και παρέλυσε η μισή μου πλευρά», εξήγησε αρχικά ο ηθοποιός και παρουσιαστής και συνέχισε αναφέροντας πως πέρασε ένα 24ωρο περιμένοντας τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έκανε και μετά έπρεπε να κάνει την αποθεραπεία για έξι μήνες για να μπορέσει να ξαναπερπατήσει.

Τόνισε ότι η περιπέτεια αυτή της της υγείας του τού άλλαξε τη ζωή και πρόσθεσε πως έφυγε και από το θέατρο και την τηλεόραση εκείνη την περίοδο για να αντιμετωπίσει την ασθένεια αυτή.

Modus Vivendi: Ο μεγάλος έρωτας του Κρατερού Κατσούλη!

«Είχα πάρα πολύ χρόνο να σκεφτώ. Εκεί έκανα απολογισμό για 2-3 ζωές μαζεμένες . Αναθεώρησα πολλά πράγματα, άλλαξα νοοτροπία σε κάμποσα πράγματα και ακόμα μαθαίνω να διαχειρίζομαι πράγματα που θα έπρεπε να έχω αλλάξει που ακόμα δεν έχω καταφέρει…Το συμβάν αυτό συνέβη από τη μια στιγμή στην άλλη, αλλά τελικά αυτό που κατάλαβα είναι, ότι το στρες βλάπτει σοβαρά την υγεία. Κάνω διαλογισμό και θεραπείες με ενέργεια», είπε χαρακτηριστικά ο Κρατερός.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top