Αντώνης Κανάκης: «Το ποιόν κάποιων θα σου θυμίζει ότι δεν έχεις δει τίποτα»

Τι δήλωσε ο γνωστός παρουσιαστής για το διαζύγιό του με τον ΣΚΑΪ

Ο Αντώνης Κανάκης, μίλησε εφ΄όλης της ύλης Στο Πρώτο Θέμα και την Αφροδίτη Γραμμέλη. Ο γνωστός παρουσιαστής «σπάει τη σιωπή του» για πρώτη φορά μετά το τηλεοπτικό του «διαζύγιο» με τον ΣΚΑΪ, αποφεύγοντας, ωστόσο, να κάνει λεπτομερή καταγραφή.

Κανάκης εναντίον ΣΚΑΪ: Στη φόρα τα e - mails που έστελνε ο ένας στον άλλον!

Όπως αναφέρει ο γνωστός παρουσιαστής, όλη η περιπέτεια με τον ΣΚΑΪ του άφησε «την απόλυτη επιβεβαίωση ότι, όσο κι αν νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα, πάντα θα εμφανίζονται άνθρωποι στη ζωή σου, το ποιόν των οποίων θα σου θυμίζει ότι δεν έχεις δει τίποτε ακόμη».

Αντώνης Κανάκης κατά ΣΚΑΪ: «Μικροπρεπής και δόλια συμπεριφορά!»

Μάλιστα, στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν του έγιναν προτάσεις από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς μετά το «διαζύγιό», ο Αντώνης Κανάκης έδωσε μια άκρως κατατοπιστική απάντηση, λέγοντας: «Είμαστε σε ουσιαστικές και ενδιαφέρουσες συζητήσεις, όπως είναι φυσικό, αλλά θα μου επιτρέψεις να μην αποκαλύψω κάτι περισσότερο, αφού οι διαδικασίες αυτές έως ότου καταλήξουν κάπου αφορούν μόνο τις εμπλεκόμενες πλευρές. Αν και είμαστε πανέτοιμοι να βγούμε στον αέρα από τον Οκτώβριο που μας πέρασε, αυτή τη στιγμή, με όλα αυτά τα γεγονότα νωπά, δεν είμαι σε θέση να απαντήσω στην ερώτηση αυτή. Είναι πολύ νωρίς και συγχρόνως βρισκόμαστε σε ένα οριακό χρονικό σημείο για την τρέχουσα σεζόν. Από την άλλη, ποτέ δεν ξέρεις και τίποτα δεν αποκλείεται».

Ο Αντώνης Κανάκης περνά στην αντεπίθεση - Οι λόγοι της ρήξης με τον ΣΚΑΪ

Τέλος, όσον αφορά την απάντησή του για το αν θα έκανε μια άλλου τύπου εκπομπή, ο γνωστός παρουσιαστής απάντησε, δήλωσε ότι πάντα έχει σκέψεις και ιδέες, πολλές από τις οποίες ίσως να πραγματοποιηθούν τηλεοπτικά κάποια στιγμή.

Όμως, τα περισσότερα που θα ήθελε «να εκφράσει και να δημιουργήσει δεν έχουν σχέση με την τηλεόραση, αλλά κυρίως με τη μουσική και κάποια στιγμή με τον κινηματογράφο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top