Η απάντηση της Έλλης Κοκκίνου για το unfollow στη Σίσσυ Χρηστίδου

«Έχω μικρύνει το στήθος μου» παραδέχτηκε

Μία από τις καλεσμένες του «The 2night Show» ήταν το βράδυ της Τετάρτης η Έλλη Κοκκίνου, η οποία πριν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ήρθε αντιμέτωπη με την τριάδα των «Μυγών».

Έτσι, έπαιξαν το παιχνίδι που πρέπει να σκίσει τη φωτογραφία κάποιου καλεσμένου, φέρνοντάς τη σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς την έβαλαν να διαλέξει μεταξύ του Διονύση Σχοινά και της Καίτης Γαρμπή.

Η Έλλη Κοκκίνου μας ξεναγεί στο χριστουγεννιάτικο σπίτι της

Αμέσως μετά, η κωμική τριάδα τη ρώτησε πόσες και ποιες πλαστικές έχει κάνει. Τότε, η Έλλη παραδέχτηκε ότι έχει μικρύνει το στήθος της. Παράλληλα, δήλωσε ότι θα έκανε σχέση με άνδρα άνω των τριάντα και της έδειξαν φωτογραφίες νεαρών αθλητών για να διαλέξει τον κατάλληλο, ένα σαφές υπονοούμενο για την πρώην σχέση της με τον αρκετά νεότερό της μπασκετμπολίτσα, Γιώργο Μπόγρη.

Οι άλλοτε κολλητές Σίσσυ Χρηστίδου και Έλλη Κοκκίνου το 2015 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Το τέλος της φιλίας με τη Χρηστίδου

Λίγα λεπτά μετά η τραγουδίστρια βρέθηκε στο πλατό του «The 2night show» και μίλησε για πολλά.

Έλλη Κοκκίνου: Τι απάντησε πρώτη φορά για τα unfollow με τη Σίσσυ Χρηστίδου

Ανάμεσά στα όσα αναφέρθηκαν ήταν και το unfollow στην άλλοτε κολλητή της φίλη Σίσσυ Χρηστίδου. «H ζωή έχει απ’ όλα» απάντησε διπλωματικά στον Γρηγόρη. «Δημοσίως σχέσεις προσωπικές, ερωτικές και φιλικές δεν τις σχολιάζω ποτέ. Νομίζω κάποια πράγματα ότι είναι για εμάς», τόνισε η τραγουδίστρια.

«Η ζωή είναι έτσι τώρα, αλλά μπορεί να είναι αλλιώς σε μερικά χρόνια», πρόσθεσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top