Καλλιστεία: Αυτή είναι η Σταρ Ελλάς 2019!

To star.gr ήταν εκεί

Η Ραφαέλα Πλαστήρα στέφθηκε Σταρ Ελλάς 2019 στη μεγάλη βραδιά των Καλλιστείων, που έγινε στο θέατρο Alhambra, το βράδυ της Τετάρτης!

Η στέψη της

Αναπληρωματική Σταρ Ελλάς βγήκε η Ιωάννα Χατζή, Τουρισμός 2019 η Μαριάννα Περατσάκη, ενώ τον τίτλο της Μις Ελάς πήρε η Έρρικα Κολάνη.

Ποια είναι η φετινή Σταρ Ελλάς

Η Ραφαέλα Πλαστήρα είναι 20 ετών, κατάγεται από τα Τρίκαλα. Έχει τελειώσει Ολλανδικό Σχολείο {MAVO}, με εξειδίκευση στην περίθαλψη και πρόνοια. Παράλληλα δουλεύει ως μοντέλο στην Ελλάδα και στην Ολλανδία. Μιλάει Αγγλικά, Ολλανδικά και Γερμανικά και στον ελεύθερό της χρόνο κάνει Muay Thai και κολύμβηση.

Η αναπληρωματική Σταρ Ελλάς

Η Ιωάννα Χαντζή, είναι 22 ετών από τα Λουτρά Αιδηψού (Β.Εύβοια). Σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στο Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και στον ελεύθερο της χρόνο της γυμνάζεται και κάνει χορό.

Η Μις Τουρισμός 2019

Η Μαριάννα Περατσάκη είναι 23 ετών. Σπουδάζει οικονομικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Μιλάει Αγγλικά, Ολλανδικά και στον ελεύθερό της χρόνο διαβάζει λογοτεχνία και πηγαίνει ταξίδια.

Μις Ελλάς 2019

Η Έρρικα Κολάνη είναι 23 ετών και είναι από την Αθήνα. Σπουδάζει στο τμήμα πολιτικών μηχανικών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και παράλληλα δουλεύει ως μοντέλο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μιλάει Αγγλικά και στον ελεύθερό της χρόνο γυμνάζεται,διαβάζει βιβλία και παίζει σκάκι.
 

Ο διαγωνισμός ομορφιάς Σταρ Ελλάς - Μις Ελλάς - Μις Γιανγκ (Star Hellas - Miss Hellas - Miss Young), είναι ο μακροβιότερος διαγωνισμός καλλιστείων στην Ελλάδα και φέτος παρουσιάστρια ήταν η Μαρία Κορινθίου! 

Καλλιστεία 2019: Ο Γιάννης και η Ισμήνη Αϊβάζη στο πλευρό της Κορινθίου

Το star.gr ήταν εκεί και σας παρουσιάζει τις διαγωνιζόμενες:

Μαρία Κορινθίου

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καράλης

Κάμερα: Amber Doku

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top