Νέα διάψευση από τη Μητρόπολη Λαγκαδά για τη χειροτονία του Νίκου Χορταρέα

Τελικά έγινε ιερέας ή όχι;

Πριν κάνει αυτήν τη στροφή στη ζωή του, ο Νίκος Χορταρέας αγαπούσε ιδιαίτερα τις κοσμικές εξόδους

Η Μητρόπολη Λαγκαδά διαψεύδει με επίσημη ανακοίνωσή της για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες ότι ο Νίκος Χορταρέας έχει χειροτονηθεί ιερέας.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγο καιρό, το γνωστό πήρε την απόφαση να ακολουθήσει τον δρόμο του Θεού, με την εφημερίδα Espresso να δημοσιεύει φωτογραφία από την χειροτονία του.

Νίκος Χορταρέας: Δείτε τον πατήρ Κυπριανό με ράσα

Η ανακοίνωση-καταπέλτης της Ιεράς Μητρόπολης Σύρου για τον Νίκο Χορταρέα

Ο Χορταρέας λέγεται πλέον πατήρ Κυπριανός: Ο λόγος που έγινε ιερομόναχος

Μετά τον σάλο που προκάλεσε η είδηση, η Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά εξέδωσε εκ νέου δελτίο τύπου όπου αρνείται οποιαδήποτε σχέση με τον 63χρονο πρώην αστρολόγο-μέντιουμ.

«Με αφορμή παλαιότερες και νεότερες δημοσιεύσεις που αφορούν τον π. Κυπριανό Χορταρέα εκ του γραφείου Τύπου της Ιεράς Μητρόπολης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης ανακοινούται ότι ουδέποτε υπήρξε κληρικός αυτής, ούτε είναι εγγεγραμμένος ως δόκιμος μοναχός ή μοναχός σε οποιαδήποτε Ιερά Μονή της Ιεράς μας Μητροπόλεως», τονίζει η Μητρόπολη, όπως δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα Espresso.

Ωστόσο προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι παρότι η Μητρόπολη διαψεύδει με επίσημη ανακοίνωση ότι ο 63χρονος είναι ιερέας ή μοναχός της, τον αποκαλεί «π. Κυπριανό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top