Η εξομολόγηση της Μαντώς Γαστεράτου για τον καρκίνο του μαστού!

Όσα είπε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας χιλιάδων γυναικών

Δείτε τη Μαντώ να κάνει γυμναστική για εγκύους... 

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μαντώ Γαστεράτου το απόγευμα της Παρασκευής.

H όμορφη παρουσιάστρια που φημολογείται ότι θα βρίσκεται στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη παρότι διανύει τον έκτο μήνας της εγκυμοσύνης της, ανέβασε δική της φωτογραφία αλλά και της ξαδέρφης της, Ιουλίας.

Μαντώ Γαστεράτου: Η έκπληξη που έκανε στον σύζυγο της για την επέτειο τους!

H Μαντώ Γαστεράτου ανακοίνωσε το φύλο του μωρού που περιμένει

Μέσα από αυτή την ανάρτηση μας ενημέρωσε πως η ξαδέρφη της στα 35 της χρόνια είχε καρκίνο του μαστού και γνωστοποίησε όλη την ιστορία της.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε:

«Αυτή είναι η πρώτη μου ξαδέρφη η Ιουλία! Θυμάμαι πάντα τα καλοκαίρια όταν συναντιόμασταν στο νησί μας στην Κέρκυρα πόσο όμορφο κορίτσι ήταν. Συνεχίζω να την θαυμάζω ακόμα. Όχι μόνο γιατί είναι μια όμορφη γυναικά, αλλά γιατί πάνω απ' όλα είναι δυνατή!
«Ξαδέρφη δεν πρέπει να το βάζεις κάτω» αυτό μου είπε!

Στα 35 της διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού, έχει περάσει αρκετές περιπέτειες και ταλαιπωρία τα τελευταία χρόνια! Μιλήσαμε στο τηλέφωνο πριν από μερικές ημέρες και μου έλεγε ότι πλέον είναι πολύ καλά! Χαρούμενη και δυνατή. Η ξαδέρφη μου κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, κάνοντας την αυτοεξέτασή της. «Ψηλάφησα το στήθος μου και έπιασα ένα εξόγκωμα. Πήγα στον γιατρό μου και με έστειλε κατευθείαν για εξετάσεις», πρόσθεσε.

Την ρώτησα ξαδέρφη πώς αντιμετωπίζει τα πράγματα. Με όλη της την καλή διάθεση και πρόθεση να ενημερώσει και να βοηθήσει μου είπε. Με δύναμη, αισιοδοξία και ενημέρωση.

«Να σε ρωτήσω κάτι;» της είπα. «Θες να δημιουργήσουμε μαζί αυτή την φορά την αλυσίδα των @nestlefitnessgr και να διαδώσουμε την σημασία της πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού;» Τότε μου απάντησε: «Καλά παιδί μου και το ρωτάς; εννοείται!» ♥️

Ανέβασε κι εσύ λοιπόν την φωτογραφία σου μαζί με την φωτογραφία της μαμάς σου, της αδερφής σου, της κολλητής σου, της ξαδέλφης σου... με την κίνηση της αυτοεξέτασης με #checkchain και θύμισε τους την σημασία της!».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αυτή είναι η πρώτη μου ξαδέρφη η Ιουλία! Θυμάμαι πάντα τα καλοκαίρια όταν συναντιόμασταν στο νησί μας στην Κέρκυρα πόσο όμορφο κορίτσι ήταν. Συνεχίζω να την θαυμάζω ακόμα. Όχι μόνο γιατί είναι μια όμορφη γυναικά, αλλά γιατί πάνω απ' όλα είναι δυνατή! «Ξαδέρφη δεν πρέπει να το βάζεις κάτω» αυτό μου είπε! Στα 35 της διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού, έχει περάσει αρκετές περιπέτειες και ταλαιπωρία τα τελευταία χρόνια! Μιλήσαμε στο τηλέφωνο πριν από μερικές ημέρες και μου έλεγε ότι πλέον είναι πολύ καλά! Χαρούμενη και δυνατή. Η ξαδέρφη μου κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, κάνοντας την αυτοεξέτασή της. «Ψηλάφησα το στήθος μου και έπιασα ένα εξόγκωμα. Πήγα στον γιατρό μου και με έστειλε κατευθείαν για εξετάσεις», πρόσθεσε. Την ρώτησα ξαδέρφη πώς αντιμετωπίζει τα πράγματα. Με όλη της την καλή διάθεση και πρόθεση να ενημερώσει και να βοηθήσει μου είπε. Με δύναμη, αισιοδοξία και ενημέρωση. «Να σε ρωτήσω κάτι;» της είπα. «Θες να δημιουργήσουμε μαζί αυτή την φορά την αλυσίδα των @nestlefitnessgr και να διαδώσουμε την σημασία της πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού;» Τότε μου απάντησε: «Καλά παιδί μου και το ρωτάς; εννοείται!» ♥️ Ανέβασε κι εσύ λοιπόν την φωτογραφία σου μαζί με την φωτογραφία της μαμάς σου, της αδερφής σου, της κολλητής σου, της ξαδέλφης σου... με την κίνηση της αυτοεξέτασης με #checkchain και θύμισε τους την σημασία της!» @Nestlefitnessgr #checkchain #spon

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MADARA CHANNEL 🤘 (@madogasteratou) στις

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top