Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός αποκάλυψε πώς «έχασε» το πρώτο της παιδί!

«Είχα παλίνδρομη κύηση…»

Μία εκ βαθέων συνέντευξη έδωσε η Κατερίνα Τσάβαλου που πριν από λίγες ημέρες βάφτισε την κορούλα της με νονούς τη Μαρία Κορινθίου και τον Γιάννη Αϊβάζη

Για πρώτη φορά αποκάλυψε στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Ρενέ Σαραντινού για την εγκυμοσύνη που είχε πριν τη Μαριμέλη και δεν ολοκληρώθηκε ποτέ!

Η Κατερίνα Τσάβαλου πανευτυχής μαμά με τη Μαριμέλη στη βάφτισή της /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Κατερίνα Τσάβαλου: Βάφτισε την κόρη της με νονούς τους Κορινθίου-Αϊβάζη

Δείτε για πρώτη φορά την 1,5 ετών κορούλα της Κατερίνας Τσάβαλου!

«Πριν από τη Μαριμέλη είχα μείνει έγκυος, για πρώτη φορά τότε, αλλά ήταν παλίνδρομη κύηση κι έτσι η εγκυμοσύνη δεν ολοκληρώθηκε. Τότε δουλεύαμε με τον Γιάννη, με σκηνοθετούσε στην παράσταση "Ο κύκλος", με τον Μπουράκ Χακί. Την περίοδο αυτή ήμουν έγκυος. Τότε δεν προχώρησε η κύηση. Από εκείνη την εγκυμοσύνη μου είχαν προτείνει ο Γιάννης και η Μαρία να το βαφτίσουν» εξομολογήθηκε.

Με τον σύζυγό της Δημήτρη Στεργίου και τους κουμπάρους της Μαρία Κορινθίου και Γιάννη Αϊβάζη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Στην ερώτηση αν είχαν συμφωνήσει να βαφτίσουν το παιδί που «έχασε» ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου, η γλυκιά ηθοποιός απάντησε: «Ναι, από την πρώτη εγκυμοσύνη, αλλά το μωρό δεν κατάφερε να έρθει στη ζωή. Ακολούθησα την υπόσχεση που τους είχα δώσει τότε, να βαφτίσουν το παιδί μου. Είναι ωραίο να ξέρεις ότι κάποιος σε νοιάζεται, σε σκέφτεται, είναι ανθρώπινο. Οπότε, ήξερα από την αρχή ποιοι θα είναι οι νονοί της κόρης μου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top