Η τελευταία συναυλία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στον Βόλο - Δείτε video

Είχε τραγουδήσει στη γενέτειρά του με τον Νίκο Πορτοκάλογλου

Δείτε στο video που είχε ανεβάσει ο Νίκος Πορτοκάλογλου στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, εικόνες από την τελευταία συναυλία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στον Βόλο

Στον Βόλο, τον τόπο καταγωγής του έδωσε την τελευταία του συναυλία ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.

Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, μόλις δύο ημέρες πριν «φύγει» από τη ζωή, είχε εμφανιστεί με τον Νίκο Πορτοκάλογλου στο ανοιχτό θέατρο Μελίνα Μερκούρη την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου.

Ευδιάθετος ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ερμήνευσε στο κατάμεστο από κόσμο θέατρο, μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

"Είναι οι τελευταίες συναυλίες του καλοκαιριού για εμάς. Έχουμε κάνει 35 μέχρι τώρα" είπε στο κοινό του ο τραγουδοποιός, ο οποίος αφιέρωσε το κομμάτι “Πόσο σε θέλω” "σε όλους τους φίλους που τα γράψαμε μαζί αυτά τα τραγούδια".

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δημοφιλής ερμηνευτής βρισκόταν στον Βόλο, χθες βράδυ. Ήταν εκεί,  όπου έχει και εξοχικό, στον Πτελεό Μαγνησίας, καθώς την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου έκανε την τελευταία του συναυλία, με τον Νίκο Πορτοκάλογλου, σε ένα κατάμεστο θέατρο.Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είχε αποφασίσει να μείνει στον Βόλο και να έφευγε σήμερα Δευτέρα, για την Αθήνα, καθώς αύριο Τρίτη ήταν η προγραμματισμένη συναυλία του με τον Νίκο Πορτοκάλογλου στο Ηρώδειο, όπου θα τραγουδούσαν για τα παιδιά της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Τον βρήκε η κόρη του χωρίς τις αισθήσεις του

Σε επικοινωνία του star.gr, με τον δημοσιογράφο και ραδιοφωνικό παραγωγό του «Ράδιο Ένα» Βόλου, Ηλία Κουτσέρη, ο οποίος μετέδωσε την τραγική είδηση, μας είπε ότι ο ερμηνευτής ήταν ευδιάθετος χθες βράδυ και διασκέδαζε με την παρέα του στο χωριό «Πηγάδι» στον Πτελεό. Γύρω στις 22:00 αποχώρησε για το σπίτι, προκειμένου να ξεκουραστεί, καθώς σήμερα θα ταξίδευε για Αθήνα. 

«Η κόρη του τον βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του. Κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε...ήταν αργά».

Το star.gr επικοινώνησε με το νοσοκομείο του Βόλου, το οποίο επιβεβαίωσε την είδηση.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top