Ελληνίδα τραγουδίστρια είναι έγκυος – Οι δυσκολίες και το αισιόδοξο μήνυμα

«Μαμά δε γεννιέσαι αλλά γίνεσαι λένε», έγραψε η μέλλουσα μαμά

Μανούλα για πρώτη φορά θα γίνει σε λίγους μήνες η Πέννυ Μπαλτατζή! Η τραγουδίστρια πλέει σε πελάγη ευτυχίας και θέλησε να μοιραστεί τα ευχάριστα νέα με τους followers της στο Instagram.

Δημοσίευσε μια φωτογραφία της δείχνοντάς μας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα και τη συνόδευσε με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα μιλώντας για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να καταφέρει να μείνει έγκυος.

«Κάνοντας αυτό το ταξίδι, μετά από αρκετές δυσκολίες χρόνων και ατυχίες, έχω να ευχηθώ απ τα βάθη της καρδιάς μου σε όλους όσοι το επιθυμείτε να το ζήσετε....
Μεγαλώνουμε μαζί... Η καρδιά μας χτυπα μαζί....
Επικοινωνούμε με ένα μοναδικό δικό μας τρόπο....
Κουβαλώ την αγάπη μου @tzoutis και το μισό μου...
Μαμά δε γεννιέσαι αλλά γίνεσαι λένε....
Εγώ ξέρω πως το ήθελα και το θέλω πολύ..
Από μικρή ήξερα πως το θελα....
Θαύμα η ζωή....
Θαύμα η συνύπαρξη...
Ευχαριστώ.... Δεν ξέρω ποιον περισσότερο.
Το Χρήστο μου που είναι δίπλα μου, τη ζωή την ίδια, το οτι δεν παραιτηθηκα απ την προσπάθεια, τη φύση...... #29weekspregnant #pregnancyyoga #drepano #blessed #happy #sunset», έγραψε η μέλλουσα μανούλα, η οποία τα τελευταία τρία χρόνια είναι παντρεμένη με τον φωτογράφο Χρήστο Τζιούτη.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Κάνοντας αυτό το ταξίδι, μετά από αρκετές δυσκολίες χρόνων και ατυχίες, έχω να ευχηθώ απ τα βάθη της καρδιάς μου σε όλους όσοι το επιθυμείτε να το ζήσετε.... Μεγαλώνουμε μαζί... Η καρδιά μας χτυπα μαζί.... Επικοινωνούμε με ένα μοναδικό δικό μας τρόπο.... Κουβαλώ την αγάπη μου @tzoutis και το μισό μου... Μαμά δε γεννιέσαι αλλά γίνεσαι λένε.... Εγώ ξέρω πως το ήθελα και το θέλω πολύ.. Από μικρή ήξερα πως το θελα.... Θαύμα η ζωή.... Θαύμα η συνύπαρξη... Ευχαριστώ.... Δεν ξέρω ποιον περισσότερο. Το Χρήστο μου που είναι δίπλα μου, τη ζωή την ίδια, το οτι δεν παραιτηθηκα απ την προσπάθεια, τη φύση...... #29weekspregnant #pregnancyyoga #drepano #blessed #happy #sunset

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ℙ𝕖𝕟𝕟𝕪 𝔹𝕒𝕝𝕥𝕒𝕥𝕫𝕚 (@penny_baltatzi) στις

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ομορφιά η φύση.... Γαλήνη και χαρα😊 @tzoutis 💙

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ℙ𝕖𝕟𝕟𝕪 𝔹𝕒𝕝𝕥𝕒𝕥𝕫𝕚 (@penny_baltatzi) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top