Victoria Beckham: Πρώτη φορά εξηγεί γιατί δεν ενώθηκε με τις Spice Girls

Σπάει τη σιωπή της η διάσημη fashionista

Η Victoria Beckham έδωσε συνέντευξη στη Vogue Germany και μίλησε πρώτη φροά για την απόφασή της να μην ακολουθήσει τις Spice Girls στην περιοδεία επανασύνδεσης του θρυλικού βρετανικού γυναικείου ποπ συγκροτήματος.

Η Mel Β πρόσφατα δήλωσε ότι είναι «απογοητευμένη» επειδή η Victoria δεν εμφανίστηκε σε κανένα από τα σόου του γκρουπ, αλλά η διάσημη επιχειρηματίας επέμεινε απλώς ότι η ζωή της είναι σε διαφορετικό στάδιο τώρα σε σχέση με την εποχή που ήταν μέλος των Spice Girls.

(Photo by Joel Ryan/Invision/AP)

Η Beckham, η οποία φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού τόπλες να κρατά ένα τεράστιο σακάκι δήλωσε, σύμφωνα με την Daily Mail: «ότι απαιτείται θάρρος…»

«Για παράδειγμα, χρειάστηκα πολύ θάρρος για να μην συμμετάσχω στην περιοδεία με τις Spice Girls, αλλά να είμαι εκείνη που λέει: «Ξέρετε, δεν το κάνω, επειδή τα πράγματα φαίνονται διαφορετικά τώρα από ό, τι παλιότερα. Θα προτιμούσα να επικεντρωθώ στην οικογένειά μου και στην εταιρεία μου”».

«Είμαι 45 τώρα και πολύ χαρούμενη που είμαι η γυναίκα που είμαι… Δεν προσπαθώ να αλλάξω, θέλω να είμαι η καλύτερη έκδοση του εαυτού μου. Προτού γίνω 40 ετών, δεν ήμουν τόσο σίγουρη. Έμαθα να ακούω το ένστικτό μου» τόνισε.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top