Θεοδωροπούλου-Ταχτσίδης: Η εντυπωσιακή διακόσμηση στη βάπτιση του γιου τους

Χρυσά φτερά, πολυτελέστατο candy bar και πολύ χορό είχε η δεξίωση

Χλιδάτη βάπτιση οργάνωσε για τον γιο της η Ζέτα Θεοδωροπούλου. Η τελετή έγινε την Κυριακή στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Ναυπλίου. Ο 11 μηνών νεοφώτιστος πήρε το όνομα Κωνσταντίνος.

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης έχουν ήδη μια κόρη, την Αφροδίτη, και περιμένουν το τρίτο παιδάκι τους.

Η Ζέτα επέλεξε να φορέσει μια λευκή ολόσωμη φόρμα, μέσα από την οποία ξεχώριζε η φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Η πρώην παρουσιάστρια και μοντέλο μοιράστηκε την ευτυχία της με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram όπως επίσης και πολλές φωτογραφίες από το λαμπερό πάρτι που ακολούθησε. 

Η διακόσμηση ήταν στους τόνους του χρυσού και του λευκού, ενώ η τούρτα υπερπαραγωγή έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου έγραψε κάτω από την παραπάνω φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram: «Κι αν αυτό δεν είναι ευτυχία .. τότε τί;;;

Ευχαριστώ Θεέ μου που μου έφερες στη ζωή μου τον άντρα μου @panostach77 και έγινε όλη μου η ζωή!

Μαζί μοιραστήκαμε κοινά όνειρα, κοιτάξαμε προς την ίδια κατεύθυνση, χαράξαμε ίδια πορεία και μοιραστήκαμε τις ζωές μας δημιουργώντας μια υπέροχη οικογένεια με δυο ευλογημένα παιδιά και ένα που ανυπομονούμε να πάρουμε στα χέρια μας αγκαλιά!
Είσαι παραπάνω από αυτό που είχα φανταστεί κ ονειρευτεί! Σε αγαπώ όσο τίποτε άλλο, πιο πολύ από όσο φαντάζεσαι, λιγότερο από όσο θα σε αγαπώ αύριο κ περισσότερο από ότι σε αγαπούσα εχθές».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Κι αν αυτό δεν είναι ευτυχία .. τότε τί;;; Ευχαριστώ Θεέ μου που μου έφερες στη ζωή μου τον άντρα μου @panostach77 και έγινε όλη μου η ζωή! Μαζί μοιραστήκαμε κοινά όνειρα,κοιτάξαμε προς την ίδια κατεύθυνση,χαράξαμε ίδια πορεία και μοιραστήκαμε τις ζωές μας δημιουργώντας μια υπέροχη οικογένεια με δυο ευλογημένα παιδιά και ένα που ανυπομονούμε να πάρουμε στα χέρια μας αγκαλιά! Είσαι παραπάνω από αυτό που είχα φανταστεί κ ονειρευτεί!Σε αγαπώ όσο τίποτε άλλο,πιο πολύ από όσο φαντάζεσαι,λιγότερο από όσο θα σε αγαπώ αύριο κ περισσότερο από ότι σε αγαπούσα εχθές !

A post shared by ZeTΛ TΛXT$IDI💍👰🏻👱🏼‍♂️💒👧🏼👶🏼🧿👑🦄 (@lady_tachtsidi77) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top