Θεοδωροπούλου-Ταχτσίδης: Οι πρώτες φωτογραφίες από τη βάπτιση του γιου τους

Και το όνομα αυτού Κωνσταντίνος

Ο μικρός γιος της Ζέτας Θεοδωροπούλου και του Παναγιώτη Ταχτσίδη βαπτίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής (09/06), στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Ναυπλίου. Το ζευγάρι αγαπά πολύ το Ναύπλιο, γι’ αυτό και επέλεξε το συγκεκριμένο μέρος για την πιο ευτυχισμένη μέρα του μικρού.

Η χαρούμενη μαμά ήθελε να μοιραστεί τη χαρά της με τους followers της και δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες από τη βάφτιση του μικρού Κωνσταντίνου.

Μάλιστα, τις συνόδευσε και με το εξής κείμενο: «Και το όνομα αυτού :ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ !Να μας ζήσει το νεοφώτιστο αγγελούδι μας. Εμείς οι γονείς @panostach77 , @lady_tachtsidi77 το μόνο που επιζητούμε είναι να έχει πάντα την υγεία του, ευλογημένο στο δρόμο του Θεού και πάντα ευτυχισμένο!

Εμείς ως γονείς θα του δώσουμε βάσεις για να πατήσει γερά στα πόδια του κ φτερά για να πετάξει...
-Σε αγαπάμε πολύ , η οικογένειά σου!(Μαμά, Μπαμπάς και η αδερφή σου Αφροδίτη)
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσους παρευρέθηκαν στη βάφτιση του γιου μας, συγγενείς και φίλοι, ιδιαίτερα τους ταξιδιώτες που ήρθαν να μοιραστούν τη χαρά μας!
Τους νονούς μας @noesalloras - @kgrigoriou ,να είναι πάντα ΑΞΙΟΙ και όλους τους δικούς μας στενούς συγγενείς που ο καθένας έβαλε το λιθαράκι του και την προσωπική του βοήθεια όλες αυτές τις ημέρες προετοιμασιών.
Ένα μεγάλο επίσης ευχαριστώ σε όλους εσάς τους ιντερνετιακούς φίλους για τις ευχές σας κ την αγάπη σας και τέλος ΟΛΟΥΣ όσους συντέλεσαν με την εργασία, το μεράκι, τον κόπο τους κ την προσφορά τους να βγει ένα όμορφο επιθυμητό αποτέλεσμα και για την άψογη σε όλα συνεργασία μας !
(Σε επόμενο ποστ θα αναφέρω τους πάντες )..
-Να είστε ΟΛΟΙ σας καλά και να χαίρεστε εξίσου τις οικογένειές σας».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

09/06/2019 😇 #baptismday#KONSTANTINOS💙 Και το όνομα αυτού : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ! Να μας ζήσει το νεοφώτιστο αγγελούδι μας.Εμείς οι γονείς @panostach77 , @lady_tachtsidi77 το μόνο που επιζητούμε ειναι να έχει πάντα την υγεία του,ευλογημένο στο δρόμο του Θεού και πάντα ευτυχισμένο! Εμεις ως γονείς θα του δώσουμε βάσεις για να πατήσει γερά στα πόδια του κ φτερά για να πετάξει ... -Σε αγαπάμε πολύ , η οικογένειά σου!(Μαμά,Μπαμπάς και η αδερφή σου Αφροδίτη) ——————————————————————————— Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσους παρευρέθηκαν στη βάφτιση του γιου μας, συγγενείς και φίλοι,ιδιαίτερα τους ταξιδιώτες που ήρθαν να μοιραστούν τη χαρά μας ! Τους νονούς μας @noesalloras - @kgrigoriou ,να είναι πάντα ΑΞΙΟΙ και όλους τους δικούς μας στενούς συγγενείς που ο καθένας έβαλε το λιθαράκι του και την προσωπική του βοήθεια όλες αυτές τις ημέρες προετοιμασιών. Ένα μεγάλο επίσης ευχαριστώ σε όλους εσάς τους ιντερνετιακούς φίλους για τις ευχές σας κ την αγάπη σας και τέλος ΟΛΟΥΣ όσους συντέλεσαν με την εργασία, το μεράκι,τον κόπο τους κ την προσφορά τους να βγει ένα όμορφο επιθυμητό αποτέλεσμα και για την άψογη σε όλα συνεργασία μας ! (Σε επόμενο ποστ θα αναφέρω τους πάντες ).. -Να είστε ΟΛΟΙ σας καλά και να χαίρεστε εξίσου τις οικογένειές σας ❤️ *Photo 📸by unique @serafeim_ziou_photography

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ZeTΛ TΛXT$IDI💍👰🏻👱🏼‍♂️💒👧🏼👶🏼🧿👑🦄 (@lady_tachtsidi77) στις

Οι ευτυχισμένοι γονείς έχουν ήδη ένα κοριτσάκι και σε λίγους μήνες περιμένουν και το τρίτο τους παιδάκι.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top