Σπάνιο βίντεο με τον Κώστα Ευριπιώτη-Το συγκινητικό «αντίο» του Τσιμιτσέλη

«3 χρόνια στο ίδιο καμαρίνι να μιλάμε ασταμάτητα για τα πάντα»

Με τον δικό του τρόπο είπε «αντίο» ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στον καλό του φίλο και συνάδελφο Κώστα Ευριπιώτη, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή το βράδυ της Πέμπτης. 

Ο γνωστός ηθοποιός ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο από το προσωπικό του αρχείο με τον Κώστα Ευριπιώτη να έχει πάρει το μικρόφωνο και να τραγουδάει στα μπουζούκια.

Το στιγμιότυπο αυτό το συνόδευσε με ένα συγκινητικό κείμενο:

«Αντίο ρε Κώστα !!!! Εγώ έτσι θα σε θυμάμαι !!!!!3 χρόνια στο ίδιο καμαρίνι να μιλάμε ασταμάτητα για τα πάντα (80% εσυ μιλούσες βέβαια)
Ήσουν από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχουν υπάρξει σε αυτή τη χώρα έβγαινες στη σκηνή και χωρίς να μιλήσεις είχες τον κόσμο μαζί σου !!!
Σε θυμάμαι να μου δείχνεις με χαρά τα τατουάζ που είχες κάνει για τα παιδιά σου και να περιγράφεις τα πάντα με τέτοια ενέργεια που εγώ δεν είχα ούτε όταν ήμουν 10 χρόνων !!!
Α ρε Κωσταρα ήσουν ένας Άντρας Έτοιμος Για Όλα !!!
Καλο ταξίδι φίλε !!!!!!!!!!!»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αντίο ρε Κώστα !!!! Εγώ έτσι θα σε θυμάμαι !!!!!3 χρόνια στο ίδιο καμαρίνι να μιλάμε ασταμάτητα για τα πάντα (80% εσυ μιλούσες βέβαια) Ήσουν από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχουν υπάρξει σε αυτή τη χώρα έβγαινες στη σκηνή και χωρίς να μιλήσεις είχες τον κόσμο μαζί σου !!! Σε θυμάμαι να μου δείχνεις με χαρά τα τατουάζ που είχες κάνει για τα παιδιά σου και να περιγράφεις τα πάντα με τέτοια ενέργεια που εγώ δεν είχα ούτε όταν ήμουν 10 χρόνων !!! Α ρε Κωσταρα ήσουν ένας Άντρας Έτοιμος Για Όλα !!! Καλο ταξίδι φίλε !!!!!!!!!!!!!!!💪🏻💪🏻💪🏻

A post shared by Giannis Tsimitselis (@gtsimitselis) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top