Γνωστοί ηθοποιοί ζητούν την ψήφο μας στις εκλογές

Αν τους αντέξει η πολιτική θα φανεί… στο χειροκρότημα!

Κώστας Σόμμερ, Χάρης Ρώμας και Νίκος Ορφανός ζητούν την ψήφο μας στις εκλογές. To Star και η Άννα Σταματιάδου τους συνάντησε λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες.

 Ο Κίτσος της Τασούλας, κατά κόσμον, Νίκος Ορφανός, από πρώην βουλευτής στο ΠΟΤΑΜΙ, κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Κώστα Μπακογιάννη.

«Σπούδασα σε αυτή την πόλη, έχω κάνει ταινίες σειρές παραστάσεις, ξέρω την αθέατη πλευρά και την υπεραξία της πόλης και θέλω να βοηθήσω, να δουλέψω να τη σηκώσουμε ψηλά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ορφανός.

«Με φωνάζει μια μέρα ο Κώστας, τα λέμε, γνωριζόμαστε, λέμε τα προσωπικά μας, συμπαθιόμαστε, νόμιζα ότι θα μου έλεγε να είμαι σύμβουλος του, αλλά αυτός μου πρότεινε να είμαι υποψήφιος, δεν το περίμενα! Του λέω θα δουλέψουμε για αυτήν την πόλη; Μου λέει στο υπόσχομαι», πρόσθεσε.

Η μάχη του μπαλκονιού ξεκίνησε. Ανάμεσα στους ηθοποιούς που διεκδικούν ψήφο είναι και ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος κατεβαίνει υποψήφιος στην περιφέρεια με τον Γιώργο Πατούλη. Πάντως, ως δήμαρχος Πώποτας μας έμεινε αξέχαστος…

«Το “τάξις και ηθική” του Πώποτα νομίζω ότι έχει λόγο και τώρα, χρειάζεται τάξις και ηθική», τόνισε ο Χάρης Ρώμας ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής.

«Το όνομα μου είναι Ρασιάς Χαράλαμπος και εκεί έχουμε έναν φόβο μην μπερδευτεί ο κόσμος. Είναι το όνομα του αείμνηστου πατέρα μου», πρόσθεσε ο αγαπημένος ηθοποιός.
 
Ο Σήφης βγάζει τα μαύρα και βάζει…  κοστούμια. Ηθοποιός, παρουσιαστής, τραγουδιστής, επιχειρηματίας και τώρα, ο Κώστας Σόμμερ θέλει να γίνει πολιτικός. Στόχος οι Βρυξέλλες.

«Το να κατέβω για την ευρωβουλή είναι κάτι που το σκέφτομαι και το οργανώνω 3 χρόνια. Μου αρέσει ο Λεβέντης και η Ένωση Κεντρώων γιατί έχεις ελευθερία κινήσεων. Θα ήθελα να βάλω ένα λιθαράκι, να προσφέρω λίγο όσο μπορώ για μια καλή αντιπροσώπευση της Ελλάδας μέσα στην ευρωβουλή», είπε μεταξύ άλλων, ο Κώστας Σόμμερ.

Αν τους αντέξει η πολιτική θα φανεί… στο χειροκρότημα!

 

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top