Ξέσπασε η Ελένη Τσολάκη για τα δημοσιεύματα περί χωρισμού!

«Ντρέπομαι για αυτή τη "δημοσιογραφία"»

Μετά τα σκαμπανεβάσματα στην επαγγελματική της πορεία, φαίνεται πώς κάποιοι θέλησαν να χαλάσουν την ισορροπία στην προσωπική ζωή της Ελένης Τσολάκη.

Ίσως για πρώτη φορά, η τηλεπαρουσιάστρια, έκανε το πρωί της Παρασκευής μία αρκετά «θυμωμένη» ανάρτηση που έχει να κάνει με τον γάμο της.

Ελένη Τσολάκη: Τι είπε μετά το οριστικό τέλος της εκπομπής της

Τσιμτσιλή: Έστειλε μήνυμα στην Τσολάκη για το "κόψιμο" του "Τι λέει;"

Συγκεκριμένα, η όμορφη Θεσσαλονικιά ξέσπασε μέσω Instagram για δημοσίευμα που την θέλει σχεδόν δύο χρόνια μετά τον γάμο της με τον Παύλο Πετρουλάκη, να χωρίζει!

«Ντρέπομαι πραγματικά γι αυτή τη «δημοσιογραφία» κ γι αυτό το «αποκλειστικό ρεπορτάζ». Λυπάμαι που κάποιοι άνθρωποι θεωρούν πως έχουν το δικαίωμα να γράφουν ό,τι κακοήθεια κ βλακεία τους έρθει στο μυαλό!
Τόσα χρόνια που βρίσκομαι σ αυτό το χώρο έμαθα να σέβομαι κάθε άνθρωπο, να προσέχω τι λέω κ τι κάνω για τους άλλους κ το πιο βασικό...να διατηρώ τις αξίες μου!!Να σέβομαι τις ζωές των ανθρώπων κ τις οικογένειες τους!Για μένα αυτό είναι ηθική!
Δε θα απαντούσα, όπως σε τόσες κ τόσες βλακείες που διαβάζω! Θα το αντιμετώπιζα ακόμα μια φορά με χιούμορ όπως όσοι με ξέρουν γνωρίζουν πολύ καλά πως κάνω! Αλλά δεν έχετε όριο!!Δεν υπάρχει σταματημός!
Χρησιμοποιείτε ακόμα κ μια εγκυμοσύνη που είναι το πιο ιερό θέμα στο κόσμο για να μη μπορέσει κανένας να αντισταθεί στο τίτλο!!!
ΕΛΕΟΣ!!», έγραψε στο κείμενο που συνόδευε την ανάρτηση της με την «είδηση».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ντρεπομαι πραγματικα γι αυτη τη «δημοσιογραφια» κ γι αυτο το «αποκλειστικο ρεπορταζ».Λυπαμαι που καποιοι ανθρωποι θεωρουν πως εχουν το δικαιωμα να γραφουν οτι κακοηθεια κ βλακεια τους ερθει στο μυαλο! Τοσα χρονια που βρισκομαι σ αυτο το χωρο εμαθα να σεβομαι καθε ανθρωπο,να προσεχω τι λεω κ τι κανω για τους αλλους κ το πιο βασικο...να διατηρω τις αξιες μου!!Να σεβομαι τις ζωες των ανθρωπων κ τις οικογενειες τους!Για μενα αυτο ειναι ηθικη! Δεν θα απαντουσα,οπως σε τοσες κ τοσες βλακειες που διαβαζω!Θα το αντιμετωπιζα ακομα μια φορα με χιουμορ οπως οσοι με ξερουν γνωριζουν πολυ καλα πως κανω!Αλλα δεν εχετε οριο!!Δεν υπαρχει σταματημος! Χρησιμοποιειτε ακομα κ μια εγκυμοσυνη που ειναι το πιο ιερο θεμα στο κοσμο για να μη μπορεσει κανενας να αντισταθει στο τιτλο!!! ΕΛΕΟΣ!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elenitsolaki (@elenitsolaki) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top