Νίκος Μουτσινάς: «Έχω υπέροχη προσωπική ζωή»!

Εξομολογήθηκε ότι θέλει να αποκτήσει ένα παιδί

Ο Νίκος Μουτσινάς Μίλησε Για Την Προσωπική Του Ζωή

Για όλα μίλησε ο Νίκος Μουτσινάς στη συνέντευξη που έδωσε στο Down Town Κύπρου και στον Γιάννη Χατζηγεωργίου!

Αυτή είναι σίγουρα η χρονιά του, μιας και σημειώνει μεγάλη επιτυχία με την εκπομπή του στο Open «Για την παρέα» αλλά και στο θέατρο με την «Βερβερίτσα». 

Επιτυχία είναι να μπορείς να κάνεις αυτά που θέλεις. Γενικά, δεν έχω παράπονο στο κομμάτι αυτό: Κάνω θέατρο που το λατρεύω, η τηλεόραση μου αρέσει πάρα πολύ και πάντα βάζω κάτι θεατράλε μέσα σ’ αυτό, με τον τρόπο μου. Το απολαμβάνω, για παράδειγμα, που φέτος δίνω κάθε μεσημέρι «παράσταση» με την εκπομπή, αλλά και με όλο τον «θίασο»: Τους «Alcatrash», τη Ματίνα Νικολάου, τους τεχνικούς. Είμαστε μια παρέα, μαζί και με τον κόσμο που έρχεται – είναι σα να ‘χω γενέθλια κάθε μέρα και κάνω γιορτή!

Για τις αλλαγές που έχει κάνει στη ζωή του, είπε: «Είμαι πιο υπομονετικός, καταρχάς. Σκέφτομαι πολύ περισσότερο πριν αποφασίσω ή πω κάτι. Δεν έχω την τρέλα τού να γίνουν πολύ γρήγορα τα πράγματα. Ξεκινάω έχοντας θετική σκέψη, ακόμη κι αν ξυπνήσω λίγο στραβωμένος για τους χι ψι λόγους. Προγραμματίζω τον εγκέφαλό μου ότι «θα είμαι καλά!». Βλέπω πολύ περισσότερο την καλή πλευρά των άλλων. Συγχωρώ λάθη. Έχω βρει τον τρόπο να έχω καλό αποτέλεσμα, χωρίς να είμαι αυστηρός ή ακραία απαιτητικός. Σου αρκούν; (χαμογελάει)».

Για τις αποτυχίες που έχει κάνει στη ζωή του και το κατά πόσο επηρέασαν το «σήμερα», είπε: 

«Δεν μπορώ να στο πω με σιγουριά. Επιβεβαιώνεται, όμως, ένας κανόνας που πρέπει να έχει στο μυαλό του ο κόσμος για να του δίνει δύναμη: Όταν γίνεται μία μεγάλη βουτιά, μετά είναι μονόδρομος η ανάσα. Ήμουνα σε πένθος τρία χρόνια. Δεν είχα πια άλλη επιλογή. Η μοναδική μου επιλογή ήταν να πάω μόνο προς τα επάνω».

Ακόμα, εξομολογήθηκε ότι θα ήθελε πολύ να αποκτήσει ένα παιδί!

«Είμαι πιο σίγουρος από ποτέ. Γιατί μεγαλώνω κιόλας… Με τον θάνατο της μητέρας μου έγινε μία αναδιάταξη, αυτό το γεγονός έφερε τα πράγματα σε μία πολύ ωραία ισορροπία ιεραρχώντας τα σημαντικά από τα ασήμαντα και, νομίζω, πως ένα παιδί στη ζωή μου θα έκανε άλλη μία γενική «καθαριότητα». Ένα καλύτερο ξεσκαρτάρισμα στα πιο σημαντικά».

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι η προσωπική του ζωή αυτή την περίοδο είναι υπέροχη!
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top