Η μάχη της Εμίλια Κλαρκ για τη ζωή της

Η ηθοποιός διεγνώσθη με ανεύρισμα

Μια εξομολόγηση από καρδιάς για τις δύσκολες  ώρες που πέρασε με την υγεία της έκανε η σταρ της σειράς Game of Thrones, Εμίλια Κλάρκ. Η ηθοποιός διαγνώστηκε με ανεύρυσμα στον εγκέφαλο και χρειάστηκαν αλλεπάλληλες επεμβάσεις για να ζήσει.

Η μάνα των δράκων, η  ισχυρή και θαρραλέα Καλήσι της σειράς Game of Thrones, αγωνίζεται για να σταματήσει τη σκλαβιά και την αδικία. Η Αγγλίδα ηθοποιός που την υποδύεται, η Εμίλια Κλαρκ, 32 ετών,  έχει δώσει τις δικές της μάχες για να κρατηθεί στη ζωή.

«Βασικά ήμουν στο γυμναστήριο, ένιωσα τον πιο δυνατό πόνο, σαν να πιέζει ένα λάστιχο. Αισθάνθηκα πόνο στο κεφάλι μου  και μια τεράστια πίεση ξαφνικά, και πάρα πολύ γρήγορα, συνειδητοποίησα ότι δε μπορούσα να σταθώ και εκείνη τη στιγμή ήξερα ότι παθαίνει ζημιά ο εγκέφαλός μου» δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Ανεύρυσμα είπαν οι γιατροί και ο αγώνας για την ηθοποιό η οποία ήταν τότε μόλις 24 ετών και είχε ξεκινησει τα γυρίσματα για το Game of Thrones , ξεκίνησε. Συγκλονιστικές οι φωτογραφίες από τη νοσηλεία της. 

Δυο χρόνια μετα ξαναμπήκε στο νοσοκομείο με άλλη μια εγκεφαλική αιμορραγία . Αυτή παραλίγο να τη σκοτώσει

Λυγίζει η «βασίλισσα των δράκων» 
«Ήταν παράνοια από το πρώτο ακόμα. Σκεφτόμουν...Αν κάτι βραχυκυκλώσει σύντομα στον εγκέφαλό μου και δεν μπορώ να "παίξω πια";».


Same you ονομάζεται η φιλανθρωπική οργάνωση που ίδρυσε με σκοπό την ανάρρωση από εγκεφαλικά τραύματα.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο του Star εδώ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top