Χλιδή που ζαλίζει: Ρομαντικό «Babymoon» για Harry και Meghan

Το ζευγάρι έμεινε σε πολυτελές πεντάστερο ξενοδοχείο

Full in love είναι η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry και όταν τους δίνεται η ευκαιρία θέλουν να περνούν ρομαντικές στιγμές μόνο για δύο!
Έτσι λίγο πριν έρθει στον κόσμο το μωρό τους, ετοίμασαν βαλίτσες και ταξίδεψαν στην κομητεία Hampshire. 

Η Ελισάβετ «στρίμωξε» τη Markle: Η απαγόρευση και ο θυμός του Harry!

φωτογραφία www.heckfieldplace.com

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, έμειναν σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων που εκτείνεται σε μία τεράστια έκταση 400 στρεμμάτων.

φωτογραφία www.heckfieldplace.com

Η εφημερίδα Sun σχολιάζει ότι το ερωτευμένο ζευγάρι έζησε έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος, δίχως να λείπουν και τα σχετικά λογοπαίγνια του «Honeymoon» που μετονομάστηκε σε «Babymoon».

φωτογραφία www.heckfieldplace.com

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry απόλαυσαν τις «χλιδάτες» υπηρεσίες που προσέφερε το ξενοδοχείο. Είχαν τη δική τους τραπεζαρία όπως και βεράντα, ενώ δεν έλειψαν οι ρομαντικοί περίπατοι στο δάσος και τις σπηλιές.

Η επιλογή του συγκεκριμένου ξενοδοχείου δεν ήταν διόλου τυχαία, αφού στο παρελθόν έχουν διαμείνει εκεί celebrities όπως η Liv Tyler και η Cara Delevingne.

Φωτογραφία www.heckfieldplace.com

Το ζευγάρι φέρεται να είχε κάνει κράτηση για το πιο ακριβό διαμέρισμα στο συγκροτήματος, που απεικονίζεται στο Long Room - το οποίο κοστίζει 10.000 λίρες τη βραδιά. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top