Ξαφνικό πρόβλημα υγείας για τον Μικ Τζάγκερ – Αναβάλλεται η περιοδεία!

Το μήνυμα του τραγουδιστή στο Twitter

Ένα ξαφνικό πρόβλημα με την υγεία του αντιμετωπίζει ο Μικ Τζάγκερ και έτσι η περιοδεία των Rolling Stones στις ΗΠΑ και τον Καναδά αναβάλλεται.

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Ο γιατρός συνέστησε στον frontman του συγκροτήματος να ξεκουραστεί, προκειμένου να καταφέρει να αναρρώσει πλήρως.

«Δυστυχώς ανακοινώνουμε την αναβολή της περιοδείας μας σε ΗΠΑ και Καναδά και απολογούμαστε για πιθανόν ταλαιπωρία που μπορεί να προκαλέσει αυτό σε όσους έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια για τις συναυλίες. Ελπίζουμε να τα κρατήσουν και να οριστεί σύντομα νέα ημερομηνία για τις συναυλίες. Οι γιατροί συμβούλευσαν τον Μικ να μην συμμετάσχει σε περιοδεία, καθώς χρειάζεται ιατρική φροντίδα. Αναμένεται να αναρρώσει πλήρως και να επιστρέψει στη σκηνή το συντομότερο δυνατόν» ανέφερε το συγκρότημα σε ανακοίνωσή του.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το πρόβλημα υγείας του Μικ Τζάγκερ, ενώ ο ίδιος έγραψε στο Twitter: «Ζητώ συγγνώμη σε όλους τους φαν μας σε Αμερική και Καναδά που έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια. Το σιχαίνομαι που σας απογοητεύω και είμαι συντετριμμένος που πρέπει να αναβάλλουμε την περιοδεία αλλά θα προσπαθήσω σκληρά να επιστρέψω στη σκηνή όσο πιο σύντομα μπορω. Απολογούμαι στον καθένα ξεχωριστά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top