007 στην Αθήνα; Εδώ θα γυριστεί ο νέος James Bond!

Φήμες ότι θα έρθει στην χώρα μας για το B25

Μετά από πολύ... κόπο κι άγχος έχει γίνει γνωστό ποιος θα είναι τελικά ο 007 στην 25η ταινία του!

Αυτό που δεν είχε γίνει -μέχρι την Δευτέρα- γνωστό ήταν πως ο James Bond κατά κόσμον Daniel Craig θα πατήσει το πόδι του στην χώρα μας!

Σύμφωνα με το Esquire, το οποίο επικαλείται έτερο site, όλα δείχνουν πως η νεά ταινία θα έχει και άρωμα… Ελλάδας! Πιο αναλυτικά και επικαλούμενο το γνωστό περιοδικό το reddit -διάσημο site όπου οι χρήστες ανταλλάσσουν πληροφορίες- ο χρήστης Miltos74 αποκάλυψε πως θα γίνουν γυρίσματα στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο κέντρο, στα κτίρια της Εθνικής Βιβλιοθήκης και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, αλλά και στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος.

Μέχρι στιγμής έχει ανακοινωθεί πως γυρίσματα θα γίνουν στη Νορβηγία, καθώς έχει ανακοινωθεί η συμφωνία με το Νορβηγικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου, η Ιταλία έχει την πόλη Ματέρα πάντα διαθέσιμη για χολιγουντιανές παραγωγές, όπως είχε συμβεί με το «Wonder Woman» και τα «Πάθη Του Χριστού», ενώ και η Τσεχία θα είναι εκτός απρόοπτου στο «κάδρο».

Αν και -αντικειμενικά- η πηγή Miltos74 δεν είναι έγκυρη, είναι ωραίο να σκεφτόμαστε πως ο εν λόγω χρήστης δεν ανέφερε τυχαία πως έχει άνθρωπο που είναι «παρών» στις διαπραγματεύσεις που γίνονται για τα γυρίσματα στην χώρα μας.

Οι βόλτες στο κέντρο της πόλης θα αποκτήσουν τεράστιο ενδιαφέρον!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top