Τάμτα: «Δεν ξέρω αν θέλω την κόρη μου στην Eurovision»

Όσα είπε η τραγουδίστρια στο star.gr

21 Δεκεμβρίου ήταν η μέρα που ανακοινώθηκε αυτό που είχε προσπαθήσει ακόμα δυο φορές να κάνει: η Τάμτα πάει Eurovision!

Η τραγουδίστρια από τη Γεωργία που τα τελευταία χρόνια ζει σαν... Ελληνίδα κι έχει αγαπηθεί όσο λίγες θα ανεβεί στη σκηνή του μεγαλύτερου μουσικού διαγωνισμού, θα χαρίσει τον καλύτερο εαυτό της (φωνητικά και σκηνικά) στη σκηνή που θα στηθεί στο Τελ Αβίβ.

Και θα το κάνει για λογαριασμό της Κύπρου. Εμφανές πως η Μεγαλόνησος ανεβάζει κατακόρυφα τον πήχη στις συμμετοχές της -κανείς δεν έχει καταφέρει να ξεχάσει το Fuego που έβαλε στον προηγούμενο διαγωνισμό η Ελένη Φουρέιρα.

Μετά τη συνέντευξη τύπου που έδωσε στην πρεσβεία της Κύπρου, η Τάμτα ανέβηκε στον δεύτερο όροφο του κτηρίου και απάντησε στις ερωτήσεις του Star.gr για όλα όσα θα δούμε, για αυτά που περιμένει, για την κόρη της και την Eurovision.
    
Άλλωστε, εκτός από τις πρότερες προσπάθειες της να πάρει μέρος, έχει βρεθεί και μέσα στην αρένα κι έχει δει από απόσταση αναπνοής όλο το φαντασμαγορικό αυτό show.

«Ταξίδεψα στην Κοπεγχάγη το 2014 και πήγα στην πρόβα τζενεράλε, λίγο πριν τον τελικό. Έσκασα! Και ξέρεις γιατί;  Μου φάνηκε φανταστικό το κλίμα γιατί όλοι ήταν ενθουσιασμένοι. Καθόμουν κάτω και σκεφτόμουν μερικές φάσεις σε ποδοσφαιρικούς αγώνες που τρέχει ένας γυμνός και παίρνει όλη τη δόξα! Έτσι ήθελα να τρέξω κι εγώ πάνω στη σκηνή».

Τώρα βέβαια είναι η δίκη της σειρά. Κι αν σκεφτεί κανείς ότι όλα τα μοιράζεται με την κόρη της που σήμερα είναι 23 ετών, λογικά θα θεωρήσει ότι θα είναι μαζί της και σε όλο αυτό. Ή μήπως όχι;

«Σίγουρα θα υπάρχει επιθυμία να έρθει στο Τελ Αβίβ. Δεν ξέρω αν θέλει, αν θέλω κι εγώ να είναι δίπλα μου, γιατί είναι μία εμπειρία που πρέπει να είναι έτοιμη και η ίδια να τη ζήσει. Μπορεί να είναι μια σκληρή διαδικασία και να μη θέλει. Εγώ θα ήθελα να την προστατέψω από όλο αυτό», εξήγησε στο star.gr.

Στην αρένα του μουσικoύ διαγωνισμού εννοείται ότι θα παλέψει και με την εικόνα της. Ούσα η απόλυτη καλλιτέχνης των... μεταμορφώσεων κι ορκισμένη ότι θα δείξει στην Ευρώπη το 100% του εαυτού της, δε θα μπορούσε να μην το αποτυπώσει και μπροστά στο (σχεδόν) παγκόσμιο κοινό που θα τη δει.

«Μου αρέσουν πολύ τα concept. Θέλω να έχω concept για να κάνω πράγματα. Αν έχω λοιπόν έναν καμβά θα μπορέσω να ζωγραφίσω…».

Σε κάθε περίπτωση, η επόμενη μέρα για εκείνη θα είναι όπως ακριβώς η... προηγούμενη: θα είναι ακόμα η Τάμτα που όλοι αγαπήσαμε και ξέρουμε. Και το ηθικό θα παραμείνει ακμαιότατο.

«Δεν ξέρω πώς θα είναι η επόμενη ημέρα. Θέλω να ζήσω την εμπειρία. Αυτό και μόνο αξίζει. Από εκεί και πέρα όποια ευκαιρία και αν μου δοθεί θα είμαι εκεί για να την πιάσω».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top