Ρία Αντωνίου: Αποσύρει τη μήνυση για βιασμό κατά Ψωμόπουλου!

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ μετά τις αλληλοκαταγγελίες

Ρία Αντωνίου

Τίποτα δε θυμίζει πλέον το πολεμικό σκηνικό μεταξύ Ρίας Αντωνίου και Χρήστου Ψωμόπουλου, μετά τις κατηγορίες για βιασμό και ξυλοδαρμό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» οι δυο τους κυκλοφορούν ξανά μαζί στα γνωστά τους στέκια και κέντρα διασκέδασης και εμφανίζονται πιο ερωτευμένοι από ποτέ! 

To βράδυ του περασμένου Σαββάτου Αντωνίου και Ψωμόπουλος διασκέδαζαν στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούν ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή και οι θαμώνες δεν πίστευαν στα μάτια τους.   

 Ρία Αντωνίου: Τον κατηγόρησε για βιασμό και πήγε μαζί του στα μπουζούκια!

«Με χτύπησε στο κεφάλι»: Τι κατέθεσε η Ρία Αντωνίου για τον επιχειρηματία

Ρία Αντωνίου: Σε ξενοδοχείο με τον επιχειρηματία που κατήγγειλε για βιασμό

Όπως επίσης αναφέρει η εφημερίδα ακόμη και οι δικηγόροι τους προσπαθούν να μαντέψουν σε ποια φάση βρίσκονται μέρα με τη μέρα, καθώς την ώρα που λικνίζονται ανέμελα στα πρώτα τραπέζια στα μπουζούκια κα στη συνέχεια ταμπουρώνονται σε ερωτικές φωλιές. η Δικαιοσύνη ερευνά τις καταγγελίες της Αντωνίου  για βιασμό και ξυλοδαρμό. 

Τη Δευτέρα,  σύμφωνα με τον συνήγορο της Ρίας Αντωνίου, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, υπάρχει προκαθορισμένο ραντεβού με την πελάτισσά του προκειμένου να συζητήσουν για την πορεία της μήνυσης και τις επόμενες κινήσεις τους. 

Η 31χρονη λέει πως  «ήταν πολύ ψυχοφθόρο αυτό που έζησα όμως τώρα είμαι σε καλύτερη φάση. Πλέον έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις μας. Μας συνδέει μια σχέση φιλική. Θα αποσύρω τη μήνυση  έτσι ώστε να κλείσει αυτή η υπόθεση που ήταν πολύ ψυχοφθόρα και για τους δύο».        
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top