Δείτε ποιοί θα είναι οι διάσημοι νονοί του πριγκιπικού μωρού!

Είναι «κολλητοί» με τους Harry - Meghan

Τον George Clooney και την Amal Alamuddin, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, έχουν επιλέξει ο πρίγκιπας Χάρι και η Meghan Markle για νονούς του παιδιού που θα αποκτήσουν σε λίγους μήνες.

Εδώ και χρόνια η Alamuddin είναι φίλη με τη δούκισσα του Σάσεξ και οι κοινωνικές επαφές των ζευγαριών είναι συχνές, καθώς οι σύζυγοι των δύο γυναικών έχουν γίνει και μεταξύ τους φίλοι.

Χαρακτηριστική της στενής σχέσης των δύο ζευγαριών είναι η επίσκεψη του πριγκιπικού ζευγαριού στην πολυτελή έπαυλη του George Clooney στη λίμνη Κόμο μετά τον γάμο τους όπου, μάλιστα, πήραν και «ταχύρρυθμα μαθήματα» ως μελλοντικοί γονείς αφού συνάντησαν τα δίδυμα του διάσημου ζεύγους.

Πηγή που βρίσκεται κοντά στο διάσημο ζευγάρι ειπε στην Daily Mail ότι ο Clooney «έχει ήδη μοιραστεί με αρκετούς ανθρώπους το προαίσθημά του ότι θα είναι ανάμεσα στους νονούς του παιδιού του πριγκιπικού ζεύγους.

Τον επόμενο μήνα ο Clooney και η Alamuddin θα υποδεχθούν τον πρίγκιπα Χάρι και τη Meghan Markle σε εορταστικό δείπνο στο σπίτι τους στο Λονδίνο, στο οποίο έχουν προσκληθεί αρκετοί διάσημοι, ανάμεσα τους ο Barack και η Michelle Obama.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top