Συγκλονίζει η Lady Gaga για το βιασμό που υπέστη στα 19 της

Η εξομολόγηση της σταρ

Lady Gaga βιασμός

Στην πιο τραγική στιγμή της ζωής της αναφέρθηκε η Lady Gaga σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν των γυναικών και στην οποία η τραγουδίστρια βραβεύτηκε.

«Έτσι, αφού δοκίμασα πάνω από 10 φουστάνια, με τη θλιβερή αίσθηση ότι το μόνο που θα παρατηρούσατε πάνω μου θα ήταν αυτό που θα φορούσα, διέκρινα σε μια γωνιά ένα υπερμεγέθες κοστούμι του Marc Jacobs. Το φόρεσα μπροστά στα έκπληκτα μάτια των συνεργατών μου. “Ναι αλλά το Rodarte ήταν τόσο όμορφο!” είπε ο ένας. “Ναι, αλλά το φόρεμα του Raf Simons για τον Calvin Klein ήταν τόσο εντυπωσιακό πάνω σου” είπε ένα άλλος. “Ο Brandon Maxwell;” “Ο Dior;” Τόσες ερωτήσεις. Όλα αυτά ήταν απλώς «φουστάνια».   Αυτό ήταν ένα υπερμεγέθες ανδρικό κοστούμι φτιαγμένο για μια γυναίκα. Δεν είναι “φουστάνι”. Και τότε άρχισα να κλαίω. Σε αυτό το κοστούμι, ένιωσα ο εαυτός μου. Σε αυτό το κοστούμι, ένιωσα αληθινά και μέχρι το τελευταίο κύτταρό μου το ποια είμαι στ’ αλήθεια. Και μετά έγινε ξεκάθαρο μέσα μου αυτό που θα ήθελα να πω εδώ απόψε. Ως κάποια που έχει υπάρξει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης στο Hollywood και ακόμα δεν έχει την τόλμη να αποκαλύψει το όνομά του θύτη, ως μια γυναίκα που ζει χρόνια με την οδύνη, ως μια γυναίκα που ήταν από μικρή «προγραμματισμένη» να υπακούει τους άνδρες, σήμερα αποφάσισα ότι θέλω να πάρω την εξουσία στα χέρια μου. Σήμερα εγώ φοράω τα παντελόνια!», είπε.

Και συνέχισε η ποπ σταρ με δάκρυα στα μάτια αναφερόμενη στα όσα έζησε στα 19 της, οπότε κι υπήρξε θύμα βιασμού. «Η κακοποίηση που είχα υποστεί με άλλαξε για πάντα. Ένα κομμάτι του εαυτού μου χάθηκε για πάντα. Δεν το είπα σε κανέναν. Κρυβόμουν ακόμα και από τον ίδιο τον εαυτό μου. Και αισθάνομαι ντροπή ακόμη και σήμερα μπροστά σας. Αισθάνομαι ντροπή για αυτό που μου συνέβη. Υπάρχουν ακόμα μέρες όπου νιώθω ότι ήταν δικό μου το λάθος. Όταν μοιράστηκα αυτό που μου συνέβη με τους πολύ ισχυρούς άνδρες του κλάδου μου, κανείς δεν με βοήθησε. Κανείς δεν μου προσέφερε την καθοδήγησή του για να βρω δικαιοσύνη ή την ψυχική υγεία που είχα τρομερή ανάγκη. Είναι προσωπικό μου όνειρό να υπάρχει σε κάθε σχολείο της χώρας μας ένας καθηγητής ή θεραπευτής ειδικευμένος στον τομέα της ψυχικής υγείας. Αυτό σημαίνει να είσαι γυναίκα στο Χόλιγουντ. Αυτό σημαίνει να έχεις φωνή. Έχω την ευκαιρία να κάνω μια αλλαγή. Προσεύχομαι ότι θα ακούμε με μεγαλύτερη προσοχή όσους βρίσκονται γύρω που μας έχουν μεγάλη ανάγκη… Να είστε παρόντες. Να είστε αυτοί που θα αλλάξουν τα πράγματα».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top