Θύμα απάτης ο Λευτέρης Πανταζής-Τι είπε στο Star

Koπέλα από τη Νιγηρία εμπλέκεται στην υπόθεση

Το... "τραπεζομάντηλο" από χαρτονομίσματα είναι μέρος από τη λεία του... αετονύχη που φέρεται να εξαπάτησε τον Λευτερη Πανταζή  και μια 70χρονη.  Ούτε χίλια ούτε χίλια πεντακόσια… αλλά εκατό οχτώ χιλιάδες επτακόσια ευρώ κατάσχεσαν οι άνδρες  της υποδιεύθυνσης ασφάλειας της Νοτιοανατολικής Αττικής.

Κυκλοφορούσε με ένα μαύρο πανάκριβο αυτοκίνητο, ενώ τα ρούχα του παρέπεμπαν σε επιχειρηματία με βαρύ πορτοφόλι. 

Εμφάνιζε ως συνεργάτιδα του μια 39χρονη από την Κένυα και διέδιδε πως την είχε σώσει από την Αφρική. 

Η παρουσία της τον βόλευε για να πλασάρεται ως φιλάνθρωπος.

«Χτύπησαν την ευαίσθητη πλευρά μου αυτή που βοηθάω εκκλησίες και ιδρύματα και λοιπά. Έτσι με πλησίασαν με αυτό το σκεπτικό και έτσι τα έδωσα τα λεφτά.

Μία τρίτη συνεργάτιδα όμως φαίνεται πως εμπλέκεται στην υπόθεση. 

Πρόκειται για μια κοπέλα από τη Νιγηρία. Ο ρόλος της οποίας θα εξεταστεί.

«Βρεθήκαμε εγώ έπινα καφέ με κάτι φίλους μου. Κάποιοι εκεί στο τραπέζι και μπήκαν και αυτοί στη συζήτηση αυτός με την κοπέλα του δηλαδή. Τους έδωσα εξήντα χιλιάδες. Η φιλανθρωπία ήταν η βιτρίνα"

Όταν κέρδιζαν την εμπιστοσύνη των θυμάτων , ξεδίπλωναν το παραμύθι των χρηματιστηριακών επενδύσεων και ζητούσαν μεγάλα χρηματικά ποσά για να τα επενδύσουν. 

Για .. "ασφάλεια" έδιναν πίσω ένα χρηματοκιβώτιο με το υποτιθέμενο μαξιλαράκι.  Στη συνέχεια εξαφανίζονταν. 

«Ανοίξαμε το χρηματοκιβώτιο και είδαμε ότι είχε χαρτιά. Το πήγα κατευθείαν στην ασφάλεια  στο Ελληνικό. Τα έχουν κάνει και σε άλλους αυτά τα τεχνάσματα. Και σε άλλη κυρία όπως έμαθα πήραν 75 χιλιάδες" είπε ο λαϊκός τραγουδιστής. 


 Μάλιστα σύμφωνα με την αστυνομία στην εβδομηντάχρονη είχαν δώσει τρία χρηματοκιβώτια που περιείχαν αποκόμματα απο εφημερίδες αντί για δέσμες χαρτονομισμάτων. 

Μιλώντας στους αστυνομικούς ο εξηντάχρονος αετονύχης φέρεται να υποστήριξε ότι η 70χρονη τον πλησίασε γιατί ήθελε να συνάψει μαζί του ερωτική σχέση.

Οι δράστες συνελήφθησαν.  Ο άνδρας μάλιστα έχει μακρύ... βιογραφικό αφού παλιότερα είχε κατηγορηθεί ανάμεσα σε άλλα για κλοπή, πλαστογραφία άλλα και απόπειρα βιασμού.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top