Στασινοπούλου για Παπαζήση: Όταν ο Χάρος σου χτυπά την πόρτα δε χωρίζεις

Ήταν ζευγάρι για 42 ολόκληρα χρόνια

Στο πένθος «βυθίστηκε» ο καλλιτεχνικός κόσμος και όχι μόνο από την είδηση του θανάτου του Γιώργου Παπαζήση. Ο ηθοποιός «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών χτυπημένος από τον καρκίνο.

Ο Γιώργος Παπαζήσης ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Τιτίκα Στασινοπούλου.Υπήρξαν ένα από τα πιο δημοφιλή κινηματογραφικά ζευγάρια, που ο έρωτάς τους διήρκεσε πολλές δεκαετίες.

Πέθανε ο ηθοποιός Γιώργος Παπαζήσης

Το αγαπημένο ζευγάρι, γονείς ενός γιου, χώρισε το 2015 καταθέτοντας αίτηση διαζυγίου. Το μεσημέρι της Τρίτης, η ηθοποιός μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Μαζί σου» για τον θάνατο του ανθρώπου  με τον οποίο μοιράστηκε τη ζωή της για 42 χρόνια.

«Πάλεψε με αυτή την ασθένεια 3.5 χρόνια. Τόσο άντεξε! Είχε διαγνωστεί με καρκίνο στο πάγκρεας και το τελευταίο διάστημα είχε κάνει μετάσταση στον πνεύμονα. Ύπουλο το πάγκρεας… δε σε προειδοποιεί», είπε και πρόσθεσε: «Ήμουν κοντά του. Δίπλα του όμως έως την τελευταία στιγμή ήταν ο γιος μας, ο Δημήτρης. Εύχομαι όλοι οι γονείς να έχουν τέτοια παιδιά που να σου συμπαραστέκονται μέχρι την τελευταία σου πνοή. Ήταν δίπλα του και μέχρι την τελευταία στιγμή του χάιδευε το χέρι. Ευχαριστώ τον Γιώργο που άντεξε και έφυγε λίγες ώρες αργότερα από τα γενέθλια του εγγονού του του μικρού Γιώργου Παπαζήση… Θα πούμε στον 9χρονο Γιώργο το δυσάρεστο γεγονός όταν επιστρέψει από το σχολείο».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα τελευταία χρόνια του Γιώργου Παπαζήση. «Όταν ο Χάρος σου χτυπά την πόρτα δε χωρίζεις. Γνωρίζαμε ότι δε θα γίνει καλά. Αυτός ήταν παλικάρι και το πολέμησε. Άντεξε γιατί είχε πολύ γερή καρδιά. Δεν ήθελε να πεθάνει. Έλεγε στις νοσοκόμες που έμπαιναν στο δωμάτιο που νοσηλευόταν “Τι θέλετε; Εγώ ήρθα καλά εδώ και με αρρωστήσατε. Να φύγω, να πάω σπίτι μου”», συμπλήρωσε η Τιτίκα Στασινοπούλου.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top