Η εκρηκτική εμφάνιση της Jennifer Lopez στα MTV Video Music Awards!

Τα συγκινητικά λόγια για τα δίδυμα παιδιά της και τον σύντροφό της

Κατάφερε να ξεσηκώσει τους πάντες με το ταπεραμέντο και το κούνημα των γοφών της.

Αυτοί είναι οι φετινοί νικητές των MTV Video Music Awards 2018

Φυσικά αναφερόμαστε στη Jennifer Lopez η οποία βρέθηκε στην απονομή των βραβείων MTV Video Music Awards.

Η διάσημη τραγουδίστρια έλαβε το βραβείο «Michael Jackson Video Vanguard» για τη συνολική της προσφορά και έτσι έγινε η πρώτη Λατίνα σταρ που έλαβε το εν λόγω βραβείο.

Η Jlo  τραγούδησε παλιές και νέες της επιτυχίες, ενώ εντυπωσίασε με το χρύσο κορμάκι που επέλεξε να φορέσει, το οποίο αναδείκνυε τις καμπύλες της.

Κατά τη διάρκεια της παραλαβής του βραβείου μίλησε για τα δίδυμα παιδιά της Max και Emme όσο και για την δίδυμη ψυχή της, τον Rodriguez.

«Ήταν ένα φανταστικό ταξίδι. Τα πιο τρελά μου όνειρα έγιναν πραγματικότητα. Μουσική, υποκριτική, ερμηνεία, η καριέρα μου ήταν εμμονή για μένα. Όταν οι άνθρωποι μου έλεγαν πως μπορώ να κάνω ένα πράγμα καλά, έλεγα όχι και ακολούθησα το δικό μου μονοπάτι και τους δικούς μου κανόνες.


Μου άρεσε ο τρόπος που ζούσα με δουλειά, δουλειά και δουλειά. Αλλά όταν οι δύο άγγελοι ήρθαν στη ζωή μου, όλα άλλαξαν. Έπρεπε να είμαι καλύτερη, να είμαι πιο δυνατή και αυτή η αγάπη τροφοδότησε την καριέρα και τη ζωή μου με κάθε τρόπο και με πήγε ψηλά. Σας ευχαριστώ  Max και Emme.


Και Alex, είσαι η δίδυμη ψυχή μου. Η ζωή μου είναι πιο γλυκιά και καλύτερη, επειδή με κάνεις να καταλαβαίνω πως ο ουρανός δεν έχει όριο, το σύμπαν είναι άπειρο και μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα μαζί με εμπιστοσύνη, αγάπη και κατανόηση. Θέλω να κάνω τόσα και δεν υπάρχει καλύτερος από εσένα για να τα κάνουμε μαζί. Είσαι το macho μωρό μου, σε αγαπώ», είπε χαρακτηριστικά.

   

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top