Είναι στην Ελλάδα η Beyonce; Οι φωτογραφίες που άναψαν φωτιές!

Απόλαυσε το Αιγαίο και η Κέιτ Μος

Κυνηγητό στη Μύκονο για τη Beyonce. Η διάσημη τραγουδίστρια ανέβασε φωτογραφίες με τοπίο που θυμίζει νησί, προκαλώντας παραλήρημα στους Έλληνες θαυμαστές της.

Την ψάχνουν από την Καβάλα μέχρι την Κρήτη και από την Κέρκυρα μέχρι τη Μύκονο. Αφορμή στάθηκαν αυτές οι φωτογραφίες που ανέβασε η ποπ σταρ στο Instagram με τον Jay-Z. Αν και δε δήλωσαν προορισμό, η θάλασσα και οι πέτρες που κάθονται έχουν άρωμα ελληνικό.

 «Κανείς παπαράτσι παρόλο που οργώνουν το νησί δεν έχει δει κάτι. Δεν είναι εύκολο να καταλάβει κανείς, αν δεν υπάρχει κάποιο hashtgag όπως το Greece. Έχουν έρθει πολλά υπερπολυτελέστατα σκάφη στη Μύκονο και σίγουρα έχουμε το νου μας όλοι οι φωτογράφοι και οι παπαράτσι.  Για τη Beyonce δεν ακούσαμε κάτι, αυτό που ακούστηκε έντονα ήταν για τη Μαντόνα.Πέρυσι είχε ακουστεί ότι η Beyonce είχε έρθει για λίγες ώρες για ένα πολύ ωραίο πάρτι σε μια φανταστική βίλα. Μάλιστα είχαν κρατήσει τα κινητά από τον κόσμο που εργαζόταν εκεί», είπε ο Πέτρος Νάζος από το Mykonos Live TV.

Κάποιοι λένε ωστόσο ότι το διάσημο ζεύγος βρίσκεται για ένα γάμο στην Ισπανία

Ευχαριστημένες και πιο πλούσιες φεύγουν από τη Μύκονο η Τζίτζι Χαντίντ και η Έμιλυ Ραϊτακόφσκι

Η Τζίτζι Χαντίντ και η Έμιλυ Ραϊτακόφσκι φεύγουν από τη Μύκονο με τις καλύτερες εντυπώσεις και πολλά λεφτά στο χέρι! Χρυσάφι της πλήρωσαν για να κάνουν ένα opening πάρτι  στο νησί.

"Μύκονος ήσουν τέλεια! Ορκίζομαι αυτή είναι η τελευταία φωτογραφία μου πάνω σε σκάφος", αναφέρει σε μήνυμά της στο Instagram  η Έμιλυ Ραϊτακόφσκι.

Βόλτες, φαγητό, ποτό, ήταν όλα δωρεάν!  Μόνη υποχρέωση ήταν να αλλάζει μαγιό και να ποζάρει με αισθησιασμό.

Η Τζίτζι ήταν πιο απόμακρη... Διαφήμισε όμως και αυτή την Ελλάδα. Φωτογραφήθηκε με φόντο το Αιγαίο  και έριξε το Instagram. Σχεδόν 2.000.000 χρήστες την αποθέωσαν!


Απόλαυσε το Αιγαίο μέσα από τη θάλασσα και από αέρος η Κέιτ Μος

Μαζί τους ήταν και η Κέιτ Μος. Δεν έπαιξε μόνο μουσική, πέταξε με ελικόπτερο πάνω από την Αθήνα, έκανε βόλτες με ταχύπλοο

Τις τελευταίες ώρες πάντως κάποιοι γυρεύουν τη Μαντόνα στα σοκάκια της Μυκόνου μετά τις φήμες πως η βασίλισσα της ποπ κάνει ινκόγκνιτο διακοπές στο νησί και άλλοι χαζεύουν την σέξι σύντροφο του πρώην αρχηγού της Ρόμα Francesco Totti…

Στη Μύκονο παρεθερίζουν και οι Dsquared

Το εντυπωσιακό μπούστο της Ilari Blasi  ανέβασε πολύ τη θερμοκρασία. Καίγεται το νησί! Δροσίζονται με κοκτέιλ οι Dsquared

Είμαστε τόσο χαρούμενοι που είμαστε εδώ, υπάρχει τόσο τρελή ενέργεια σε αυτό το νησί ….

Μένει να δούμε ποιες άλλες προσωπικότητες θα δώσουν το “παρών” το φετινό καλοκαίρι στη Μύκονο!

Δείτε εδώ ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star...

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top