Eίδωλο του στιλ η Charlize Theron στο Life Ball της Βιέννης!

Πανέμορφη στα 42 της η ηθοποιός

Η Charlize Theron αποδεικνύει στα 42 της ότι εκτός από διάσημη ηθοποιός, παραμένει και διαχρονικό είδωλο του στιλ.

Όμορφη σα νεράϊδα έχει τη χάρη των αιλουροειδών της πατρίδας της, της Αφρικής και είναι δυναμική και γενναιόψυχη γιατί έχει περάσει πολλά. Στα 42 της, τα έχει καταφέρει στη ζωή της. Το αστέρι της αστραποβολά στο χολιγουντιανό στερέωμα, ενισχυμένο - από το 2003 - με τη λάμψη ενός Όσκαρ. Κι εκείνη παραμένει εκθαμβωτική.

Η πρόσφατη εμφάνισή της στο ετήσιο Life Ball στη Βιέννη, επιβεβαίωσε ότι η Charlize είναι η επιτομή του στιλ. Καθόλου παράξενο, αν σκεφτεί κανείς ότι ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο στα 16. Εκείνη ήθελε να γίνει χορεύτρια, όμως ο δρόμος του μόντελινγκ την οδήγησε στο Μιλάνο και μετά στη Νέα Υόρκη. Διαφημίσεις όπως αυτή του Μαρτίνι, έκαναν τα αρσενικά να παραμιλούν.

Ένας τραυματισμός στο γόνατο τερμάτισε τα όνειρά της στο χορό. Όμως οι μοίρες είχαν σκορπίσει χρυσόσκονη στην κούνια της. Στα 19 μετακομίζει στο Λος Αντζελες και το αστέρι της ανατέλλει στο κινηματογραφικό στερέωμα. Οι ταινίες διαδέχονται η μια την άλλη. Η Charlize  γίνεται και μούσα του γαλλικού οίκου μόδας Dior.

Ισχυρό χαρτί της κινηματογραφικής βιομηχανίας, η Charlize βλέπει και πέρα από το εγώ της. Είναι ακτιβίστρια και έχει υιοθετήσει δύο παιδιά. Αυτό που δεν έχει βρει ακόμη είναι  εκείνος ο έρωτας που θα γεμίσει την καρδιά της. Ίσως να την στοιχειώνει ακόμη, το φοβερό σημάδι ενός αλκοολικού πατέρα που τον σκότωσε σε άμυνα η ίδια της η μητέρα για προστατέψει τον εαυτό της και την κόρη της.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top