Λος Άντζελες: H Meghan Markle φοίτησε στο σχολείο τους και το γιορτάζουν!

Είναι το είδωλό τους μιας και τα κατάφερε πολύ καλά στη ζωή της

Χορός, αμερικανικές σημαίες, αλλά και βρετανικές. Και πάνω από όλα με κέφι και πολλά χαμόγελα, οι μαθητές του σχολείου στο Los Angeles στο οποίο και φοίτησε η Αμερικανίδα (πρώην) ηθοποιός και μελλοντική πριγκίπισσα Meghan Markle έστησαν μια μίνι γιορτή την Τρίτη για το ευτυχές γεγονός του Σαββάτου.

Κι αυτό δεν είναι άλλο από το γάμο της με τον πρίγκιπα Harry.

Οι μαθητές του ιδιωτικού σχολείου θηλέων Catholic Immaculate Heart High School and Middle School συγκεντρώθηκαν στον καταπράσινο κήπο του και ήπιαν στην υγειά της Markle… αφρώδη λεμονάδα!

Πολλοί από τους φοιτητές δήλωσαν ότι η μέλλουσα πριγκίπισσα είναι πηγή έμπνευσης για εκείνους, μιας και έχει δηλώσει ότι είναι ακτιβίστρια, ανθρωπίστρια, αλλά και φεμινίστρια.

«Και μόνο το ότι έχει κάνει τόσα πολλά πράγματα στον κόσμο και τώρα παντρεύεται τον πρίγκιπα Harry - παντρεύεται έναν πρίγκηπα από μια άλλη χώρα και δεν είναι γαλαζοαίματη, είναι τόσο μεγάλη τιμή για μας αυτό για να το γιορτάσουμε», δήλωσε η 12χρονη Ashley Stoneburner.

Η 36χρονη αποφοίτησε από την Immaculate Heart το 1999. Το ανεξάρτητο σχολείο των περίπου 670 συνολικά μαθητών γυμνασίου και λυκείου ιδρύθηκε το 1906 και έχει να υπερηφανεύεται και για άλλες αποφοίτους του, όπως για την ηθοποιό Mary Tyler Moore και το supermodel Tyra Banks.

Ο 33χρονος εγγονός της Βασίλισσας Ελισάβετ και έκτος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου και η Markle θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου το Σάββατο στο St George’s Chapel στο Κάστρο Windsor.

«Το ότι ξέρω μια απόφοιτο που μπαίνει στη Βασιλική οικογένεια, που είναι υπέρμαχος των δικαιωμάτων των γυναικών, δείχνει πραγματικά ότι αυτό που μαθαίνουμε εδώ πραγματικά κάνει τη διαφορά στον έξω κόσμο και είμαι πολύ περήφανη για αυτό», δήλωσε με τη σειρά της η 18χρονη Amber Creasey.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες πλέον οι μαθήτριες που έχουν αρχίσει να σκέφτονται αν μπορούν και οι ίδιες να γίνουν πριγκίπισσες.

«Ξέρω ότι δεν πρόκειται να παντρευτώ πρίγκιπα, αν και όλοι οι πρίγκιπες είναι πολύ μικροί σε ηλικία, αλλά με κάνει να αισθάνομαι πως, ως γυναίκα, μπορώ να κάνω τα πάντα και μπορώ να πάρω δύναμη από το παράδειγμα της Meghan", δήλωσε η 13χρονη Amina Brenlini.

Και συνέχισε: «Είναι αυτή τη στιγμή για μένα η μεγαλύτερη έμπνευση, μιας και ξεκίνησε από χαμηλά και εργάστηκε πολύ για να φτάσει ψηλά και τώρα να που παντρεύεται τον πρίγκιπα της Αγγλίας».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top