Η K-Pop κουλτούρα γίνεται mainstream

Η Κορεάτικη μουσική κερδίζει και τη Δύση εκθρονίζοντας σταρ όπως ο Justin Bieber και Ariana Grande

Δείτε στο βίντεο στιγμές των BTS από τις συναυλίες τους...

 

Το επταμελές συγκρότημα BTS, ένα από τα πιο γνωστά Κορεάτικα boy-bands, θα εμφανιστεί στα μουσικά βραβεία Billboard Music Awards στις 20 Μαΐου. Τα αγόρια θα κάνουν εντυπωσιακή είσοδο με το νέο τους single «Tear» από το προσεχές άλμπουμ “Love Yourself”. Με την επερχόμενη εμφάνιση τους στα συγκεκριμένα βραβεία, οι BTS ως ηγέτες της κορεατικής κουλτούρας θα δημιουργήσουν μεγαλύτερες ευκαιρίες για ανύψωση του κορεατικού κύματος και της K-Pop κουλτούρας.

Οι BTS είναι ένα απο τα διασημότερα κορεάτικα k-pop συγκροτήματα. Το όνομα του γκρουπ, που είναι γνωστό και ως Bangtan Boys, προέρχεται από το ακρωνύμιο «Bangtan Sonyeondan» (μετ. Αλεξίσφαιροι Πρόσκοποι). Αποτελείται απο 7 μέλη και συγκεκριμένα 7 πανέμορφα αγόρια που τρελαίνουν τις γυναίκες.  

Έκαναν το ντεμπούτο τους στο κόκκινο χαλί των αμερικανικών βραβείων Billboard το 2017, αλλά δεν ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκαν μπροστά στις κάμερες. Το boy band  έγραψε τη δική του ιστορία πριν από περίπου δύο εβδομάδες, καθώς έγινε το πρώτο K-Pop συγκρότημα που κατάφερε να κερδίσει ένα μουσικό βραβείο Billboard. Ήταν απο τις σπάνιες περιπτώσεις που τα μέλη του γκρουπ παρέλαβαν το βραβείο του Κορυφαίου Καλλιτέχνη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και άφησαν πίσω καταϊδρωμένους μεγάλους καλλιτέχνες, όπως οι Τζάστιν Μπίμπερ, Σελένα Γκόμεζ και Αριάνα Γκράντε.

Οι BTS θα παρουσιάσουν το νέο τους single για δεύτερη φορά σε μία από τις μεγαλύτερες βραβεύσεις της Αμερικής, μαζί με πολλούς άλλους σούπερσταρ. Μετά από αυτή την παράσταση, το διεθνές ενδιαφέρον για την K-pop κουλτούρα θα αυξηθεί ενώ οι BTS θα έχουν πρωτοπορήσει στην ποπ μουσική. 

Στις 24 Απριλίου, οι BTS δημοσίευσαν στον λογαριασμό τους στο Twitter: «Look out for our second appearance or - say what?- FIRST PERFORMANCE at the BBMAs!... Please expect a lot from our performance.»

της Αντωνίας Συμεωνίδου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top