Βισκαδουράκης: «Έχω ως αρχή να κλείνω τις πόρτες. Αυτό έχω κάνει και με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου»

Τι είπε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» ήταν το πρωί της Δευτέρας, ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Ο ηθοποιός μπαίνοντας στο πλατό είπε πως του αρέσει πάρα πολύ έτσι όπως έχει διαμορφωθεί και αυτό το γεγονός στάθηκε αφορμή να μιλήσει για τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα.

«Σε αυτό το πλατό έχω κάνει εκπομπές και εκπομπές. Μάλιστα, εδώ ήμουν και ανιματέρ σε τηλεπαιχνίδια. Το έκανα 2-3 χρόνια. Νομίζω εδώ ξεκίνησα να κουβαλάω και καλώδια. Είναι γνωστό πως ήμουν καμαρινάκιας. Βοηθούσας σε παραγωγές-από εκεί ξεκίνησα- και μετά σιγά σιγά έγινα ηθοποιός», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Εδώ κάναμε και την εκπομπή «Στην πρίζα» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Νίκο Στεργίου».

Τότε η παρουσιάστρια άδραξε την ευκαιρία και τον ρώτησε για τη σχέση του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το γεγονός ότι δεν μιλούν εδώ και αρκετά χρόνια.

Τότε ο ηθοποιός απάντησε: «Έχω μια αρχή στη ζωή μου να κλείνω τις παρενθέσεις, είτε είσαι λάθος, είτε είσαι σωστός. Από τότε πολλοί φίλοι μας έπιασαν (για να τα ξαναβρούμε), αλλά όταν ξέρω ότι η καρδιά και  η συνείδησή μου είναι τόσο καθαρή… Θεωρώ ότι είμαι ένα καλό παιδί, ξέρω ότι είμαι έντιμος, στην οικογένειά μου και στους φίλους μου… Έχω ως αρχή να κλείνω τις πόρτες. Αυτό έχω κάνει και με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top