Ελένη Φουρέιρα: «Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά! Η Κύπρος με έχει στηρίξει πολύ αυτά τα χρόνια»

Οι πρώτες δηλώσεις της τραγουδίστρια μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής της στην Eurovision

Μετά την επίσημη ανακοίνωση του ΡΙΚ που ανέφερε πως η Ελένη Φουρέιρα θα εκπροσωπήσει την Κύπρο, στην Eurovision, η τραγουδίστρια έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

«Θα είναι πολύ ωραία. Εγώ θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και αυτό είναι που έχει σημασία για εμένα. Το τραγούδι έχει τον τίτλο «Fuego» σε μουσική- στίχους και παραγωγή του διακεκριμένου συνθέτη Άλεξ Παπακωνσταντίνου (ALEX P.).»

Η επιμέλεια της παρουσίασης του τραγουδιού επί σκηνής έχει ανατεθεί στη διεθνώς καταξιωμένη καλλιτεχνική διευθύντρια και χορογράφο Sacha Jean-Baptiste, και όπως επεσήμανε η Ελένη εκείνη και οι συνεργάτες της θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Θα πρέπει να σου πω ότι νιώθω πολύ χαρούμενη. Δεν περίμενα αυτή την πρόταση από την Κύπρο. Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά, διότι όλα αυτά τα χρόνια η Κύπρος με έχει στηρίξει και εγώ την αγαπάω πάρα πολύ».

Κλείνοντας ανέφερε: «Εύχομαι καλή επιτυχία στην Ελλάδα γιατί είναι η Ελλάδα μας και την αγαπάμε πάρα πολύ και ότι επιλέξει ο κόσμος θα είναι και το καλύτερο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top