Ελένη Φουρέιρα: Οι πρώτες δηλώσεις ως εκπρόσωπος της Κύπρου στην Eurovision

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Μπορεί μέχρι πριν από μερικές ημέρες να ήταν ακόμα φήμη, αλλά μετά και την επίσημη ανακοίνωση του ΡΙΚ δεν τίθεται αμφιβολία: η Ελένη Φουρέιρα είναι η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον φετινό μουσικό διαγωνισμό της Eurovision.

Αφότου ευχαρίστησε το ΡΙΚ και την Κύπρο για την ευκαιρία να εκπροσωπήσει τη Μεγαλόνησο, είπε: «είναι μεγάλη μου τιμή. Την αγαπάω πάρα πολύ την Κύπρο και εκείνοι με έχουν στηρίξει πάρα πολύ τόσα χρόνια. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

Στη συνέχεια, μάλιστα, η Ελένη Φουρέιρα αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με το κομμάτι που θα ερμηνεύσει επί σκηνής. Τίτλος του «Fuego», αλλά ο στίχος, όπως είπε, είναι αγγλικός.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ΡΙΚ και στην Κύπρο, που ήθελε φέτος να εκπροσωπήσω αυτή την υπέροχη χώρα. Τους ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνουν. Την αγαπώ πάρα πολύ την Κύπρο. Και εκείνοι με έχουν στηρίξει πάρα πολύ όλα αυτά τα χρόνια και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Κύπρο και στους Κύπριους για αυτή την τιμή που μου κάνουν. Θέλω να πω στο ευρύ κοινό και σε όλους να με στηρίξουν και εγώ σίγουρα θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό», είπε συγκεκριμένα καλεσμένη στην εκπομπή Γυναικεία Υπόθεση, του ΡΙΚ.

 

Καλλιτεχνική διευθύντρια θα είναι Sasha Jean-Baptiste την οποία θαυμάζει και η οποία θα επιμεληθεί την παρουσίαση του τραγουδιού.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top