Μeghan Markle: Έκλεισε όλους τους λογαριασμούς της στα social media! Η ανακοίνωση του παλατιού και οι φωτο που θέλει να... ξεχάσει!

Δείτε τι ανέβασε πριν γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας

Παρελθόν αποτελούν πλέον τα social media για την Meghan Markle, στα οποία ήταν αρκετά ενεργή πριν γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας. 

Διαβάστε επίσης: Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Πιασμένοι χεράκι - χεράκι στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση για το 2018

Η αρραβωνιαστικιά του πρίγκιπα Harry έκλεισε όλους τους λογαριασμούς της, όπως επιβεβαίωσε και το παλάτι του Kensington. 

«Η κυρία Markle ευχαριστεί όλους όσoι ακολουθούσαν τους λογαριασμούς της στα social media τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, επειδή δεν χρησιμοποιεί αυτούς τους λογαριασμούς εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα, αποφάσισε να τους κλείσει» ανέφερε σε επίσημη ανακοίνωσή του. 

Βλέπετε, κανένα από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν έχει social media! Ούτε η Kate Middleton, ούτε οι πρίγκιπες William και Harry! 

Η αλήθεια είναι ότι η μελλοντική πριγκίπισσα είχε αρκετά ενεργή δράση στα social media, ενώ διατηρούσε και blog με lifestyle θέματα (Τhe Tig), το οποίο επίσης "κατέβασε". 

Η Daily Mail δημοσίευσε αρκετές φωτο που είχε ανεβάσει η Meghan Markle παλαιότερα στον προσωπικό της λογαριαμό στο Instagram, κάποιες από τις οποίες μάλλον θα θέλει να "εξαφανιστούν". 

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top