Γενέθλια στη Μύκονο για την Λίντσεϊ Λόχαν και τα νέο της επαγγελματικό βήμα!

Το tweet της ηθοποιού

Γενέθλια στη Μύκονο για την Λίντσεϊ Λόχαν και τα νέο της επαγγελματικό βήμα!

Η Λίντσεϊ Λόχαν ετοιμάζει τα γενέθλιά της στη Μύκονο και παράλληλα κάνει ένα νέο επιχειρηματικό βήμα στο διαδίκτυο. Η πιο πρόσφατη δραστηριότητα τής διάσημης Αμερικανίδας σχετίζεται με το χώρο του διαδικτύου καθώς εγκαινίασε την νέα της lifestyle ιστοσελίδα.

Η 30χρονη ηθοποιός ακολουθώντας τα βήματα της Γκουίνεθ Πάλτροου, της Ρις Γουίδερσπουν και της Μπλέικ Λάιβλι ανέβασε στο διαδίκτυο τον δικό της ιστότοπο και υπόσχεται ότι μέσα από αυτόν οι επισκέπτες θα έχουν πρόσβαση στον «αποκλειστικό κόσμο» της. «Θα σας δώσω πρόσβαση στο αποκλειστικό μου περιεχόμενο και θα σας πω όλα τα μυστικά μου και τα τελευταία νέα πριν από οποιονδήποτε άλλον», υπόσχεται στην αρχική σελίδα του σάιτ της Preemium. Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας θα περιλαμβάνει προσωπικά ημερολόγια της σταρ, βίντεο, φωτογραφίες, συμβουλές μόδας και ομορφιάς, οδηγό αγοράς, νέα από τα παρασκήνια και προβολή αγαπημένων προϊόντων.

Ωστόσο σε αντίθεση με τα σάιτ της Πάλτροου, της Γουίδερσπουν και της Λάιβλι η Λόχαν χρεώνει τους επισκέπτες με 2,99 δολάρια το μήνα, για να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενό του. Η Λίντσεϊ είναι ιδιαιτέρως δραστήρια χρήστης των social media και συχνά τροφοδοτεί με πληροφορίες το κοινό της.

Μάλιστα την Τρίτη έστειλε ανοιχτή πρόσκληση μέσω twitter σε διάσημους φίλους ώστε να παραβρεθούν στα γενέθλιά της που ετοιμάζεται να γιορτάσει στις 2 Ιουλίου στην Μύκονο. «Καλά μου κορίτσια: Μπρίτνεϊ Σπίαρς και Πάρις Χίλτον ελάτε στη Μύκονο για τα γενέθλιά μου αυτό το Σαββατοκύριακο. Και εσύ, Μπιγιονσέ», έγραψε.


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top