Στο...Survivor ο Ρουβάς! Έφτασε με την Κάτια στον Άγιο Δομίνικο- Το πρώτο βίντεο και ΟΛΕΣ οι λεπτομέρειες στο star.gr

«Get ready 2 Survive» το μήνυμα του τραγουδιστή

Το πρώτο του βίντεο από τον Άγιο Δομίνικο ανέβασε στα social media ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος, όπως σας ενημερώσαμε με αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, είναι επίσημος προσκεκλημένος του Survivor για τις «100 μέρες» του ριάλιτι επιβίωσης.

«Get ready 2 Survive» έγραψε ο κορυφαίος Έλληνας σταρ στην λεζάντα του βίντεο στο οποίο απεικονίζεται να κάνει βουτιές στην πισίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη έφτασαν στο εξωτικό νησί λίγο πριν τα μεσάνυχτα τοπική ώρα (έχουμε 7 ώρες διαφορά).

Το ζευγάρι, το οποίο θα μείνει για λίγες ημέρες στην Καραϊβική,  ξεκουράστηκε στο πολυτελές ξενοδοχείο και πλέον απολαμβάνει τις εξωτικές ομορφιές του νησιού.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ μας, στη συνέχεια ο Σάκης θα ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την ειδική εμφάνισή του η οποία αναμένεται να ξεσηκώσει το τηλεοπτικό κοινό αλλά και τους παίκτες του Survivor οι οποίοι δεν έχουν ιδέα για το τι πρόκειται να συμβεί.

Θα είναι έκπληξη για όλους! 

Βλέπετε, ο τραγουδιστής θέλει να είναι όλα στην εντέλεια για αυτό θα το ρίξει αμέσως στη δουλειά! 

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει με αποκλειστικά ρεπορτάζ μας, Σάκης και Κάτια αποχωρίστηκαν για λίγο τα τέσσετα παιδιά τους και δέχθηκαν την πρόταση του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλίτζαλι να ετοιμάσουν βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο και να περάσουν λίγες ημέρες οι δυο τους, μακριά από όλους και από όλα, πριν τον επικείμενο γάμο τους, στις 3 Ιουλίου. 

Ρεπορτάζ: Στέλλα Αθανασάκη/ e-mai: sathanasaki@star.gr
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top