79χρονη διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε ότι χρησιμοποιεί ακόμα σεξουαλικά βοηθήματα!

Είναι ακομπλεξάριστη!

Καλεσμένη στην εκπομπή της  Έλεν ντε Τζένερις ήταν η Τζέιν Φόντα, προκειμένου να μιλήσει για τον ρόλο που έχει στην τηλεοπτική σειρά «Grace and Frankie».

Η διάσημη ηθοποιός υποδύεται μια γυναίκα, η οποία σκοπεύει να ανοίξει ένα μαγαζί και θα πουλά σεξουαλικά βοηθήματα σε ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας.

«Οι οδηγίες έχουν μεγάλα γράμματα», λέει χαριτολογώντας η Φόντα, καθώς παίρνει στα χέρια της μία σακούλα με ένα από τα sex toys που έχει φέρει μαζί της.

«Δεν μπορώ να το δείξω αυτό», της απαντά η παρουσιάστρια, καθώς κοιτάζει μέσα στη σακούλα με την Φόντα να δείχνει στιγμιαία στο κοινό το περιεχόμενο του κουτιού, ένα μωβ  sex toy.

 Στη συνέχεια η Τζέιν Φόντα αρχίζει να εξηγεί τον τρόπο λειτουργίας του, με την Έλεν να σχολιάζει: «Κάνεις σαν να το ξέρεις. Τα γνώριζες αυτά και πριν τη σειρά;».

Tότε η 79χρονη πρωταγωνίστρια παίρνει τον λόγο και της απαντά με άνεση  πως έκανε σχετική έρευνα για τον ρόλο, και στη συνέχεια παραδέχεται on air πως έχει προσωπική εμπειρία και απαντά καταφατικά όταν την η παρουσιάστρια την ρωτά αν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ δονητή. «Έχω και έναν που τον κρεμάω στο λαιμό μου, μοιάζει με κόσμημα. Το φοράω σε επίσημες περιστάσεις και μερικά εστιατόρια. Εξαρτάται από το ποιος είναι μαζί μου και πώς είναι οι τουαλέτες», αναφέρει.

Δείτε το βίντεο…

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top