Ο Σάκης Ρουβάς όπως δεν τον έχετε ξαναδεί! Έγινε παραγωγός ανάπτυξης- Επενδύει σε βιοαέριο στην Καρδίτσα

Κάνει το όνειρό του πραγματικότητα!Πρώτη ανάρτηση:14-03-2017 14:10

Μετά από μία επιτυχημένη καριέρα στη μουσική βιομηχανία και όχι μόνο, ο Σάκης Ρουβάς το έριξε στις επενδύσεις και δη στις «οικολογικές».

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ βρέθηκε στην Καρδίτσα καθώς αποφάσισε να επενδύσει επιχειρηματικά στην ενέργεια και συγκεκριμένα στο βιοαέριο.

Μέσω Instagram, ανέβασε το παραπάνω βίντεο και έστειλε το δικό του μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας:

«Ένα όνειρο μου αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα με οδηγό την πίστη μου στην δύναμη και στις δυνατότητες της ελληνικής γης να "παράγει" οικολογικά βιώσιμη ανάπτυξη #BackToTheRoots» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Σάκης στηρίζει έμπρακτα την ελληνική οικονομία με επενδύσεις στον πρωτογενή τομέα που αποτελεί και τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας της χώρας μας!

Μάλιστα την Τρίτη παρουσίασε σε τοπικούς φορείς, αγρότες και κτηνοτρόφους το σχέδιο του, οι οποίοι τον υποδέχθηκαν  θερμά αγκαλιάζοντας αυτό το εγχείρημα του από την πρώτη στιγμή..

 
(Bίντεο από Karditsapress)

 

Όπως είπε ο Σάκης, αισθάνεται σαν ο ίδιος και η σύντροφός του, Κάτια Ζυγούλη, να περιμένουν το πέμπτο τους παιδί.

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ, σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, έχει αγοράσει στην περιοχή έκταση 37 στρεμμάτων, όπου αναμένεται να κατασκευαστεί μια υπερσύγχρονη μονάδα πρότυπο πράσινης ενέργειας για την παραγωγή ρεύματος από βιοαέριο.

Στην πορεία αναμένεται να γίνουν και άλλες επεκτάσεις για την κατασκευή θερμοκηπίων που θα παράγουν βιολογικά προϊόντα και θα θερμαίνονται με την ενέργεια που θα παράγει η μονάδα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top