ΣΟΚ: Πέθανε η ηθοποιός Γεωργία Αποστόλου σε ηλικία 43 ετών!

Τη δεκαετία του ’90 μεσουρανούσε στη μικρή οθόνη

ΣΟΚ: Πέθα��ε η ηθοποιός Γεωργία Αποστόλου σε ηλικία 43 ετών!

Σοκ στο ελληνικό καλλιτεχνικό στερέωμα προκάλεσε η είδηση του θανάτου της νεαρής ηθοποιού, Γεωργίας Αποστόλου.

11497.jpg
Η γνωστή ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία των 43 ετών βυθίζοντας την οικογένεια της στο πένθος.

Σύμφωνα με τον πατέρα της, ο οποίος μίλησε στο "Πρώτο Θέμα" η άτυχη Γεωργία πέθανε ξαφνικά την Κυριακή το απόγευμα, από ανακοπή καρδιάς, στο σπίτι της, στην Αθήνα και η κηδεία της έγινε την επόμενη μέρα στο νεκροταφείο Σχιστού.

hqdefault.jpg

Μάλιστα, όπως υποστήριξε ο ίδιος, το τελευταίο καιρό είχε αδυνατίσει υπερβολικά πολύ, υποσιτιζόταν, και το μόνο που την ενδιέφερε ήταν η ενασχόληση της με την εκκλησία.

«Για μένα δεν πέθανε.Έκανε φτερά και έγινε άγγελος, ψηλά στον ουρανό. Η Γεωργία ήταν η μεγάλη μου αδυναμία, δεν μπορώ ακόμα να πιστέψω αυτό που συνέβη. Δεν της άρεσε αυτός ο κόσμος. Η κόρη μου ήταν πολύ της θρησκείας, αυτή η εμμονή της την έφαγε. Τον τελευταίο καιρό είχε μείνει μισή. Υποσιτιζόταν. Δεν έτρωγε καθόλου .Είχε αφιερώσει τα τελευταία χρόνια τη ζωή της στο να βοηθά τους αδύναμους. Είχε ρίξει όλη της την προσοχή εκεί» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τη δεκαετία του ’90 και μέχρι τις αρχές του 2000, η Γεωργία Αποστόλου μεσουρανούσε στη μικρή οθόνη ερμηνεύοντας πρωταγωνιστικούς ρόλους σε σίριαλ, όπως το «Το μονοπάτι της αγάπης», «Το πιο γλυκό μου ψέμα», «Έρωτας», και παίζοντας δίπλα σε μεγάλους ηθοποιούς στο θέατρο.

Τα τελευταία χρόνια όμως η όμορφη ηθοποιός απείχε από τα καλλιτεχνικά δρώμενα.

Η τελευταία εμφάνιση στα social media

Μάλιστα, πριν κάποια χρόνια είχαν έντονα ακουστεί φήμες πως είχε γίνει μοναχή, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε.

apostolou2_0.jpg

Τον Δεκέμβριο του 2014 ο ηθοποιός και πρώην συνάδελφός της, Ανδρέας Κωνσταντινίδης, ανέβασε στα social media μερικές φωτογραφίες από έξοδό τους σχολιάζοντας πως του έχει λείψει η φίλη του. Η ηθοποιός πόζαρε χαμογελαστή, φορώντας μαύρα ρούχα.

apostolou_0.jpg





Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top