ΔΕΙΤΕ τον Σάκη Ρουβά στις πρόβες για τον «Ηρακλή»!

Τι ετοιμάζει στο θέατρο ο Έλληνας σταρ;

ΔΕΙΤΕ τον Σάκη Ρουβά στις πρόβες για τον «Ηρακλή»!

​Για το νέο του θεατρικό εγχείρημα ετοιμάζεται ο Σάκης Ρουβάς, που σε περίπου ένα μήνα θα τον δούμε να ενσαρκώνει τον Ηρακλή!

Ο Έλληνας σταρ «ανέβασε» στα social media μία φωτογραφία από τις πρόβες στο «Pantheon Theater», υπό τη λεζάντα «Rehearsing #Hercules» και οι διαδικτυακοί του φίλοι του ευχήθηκαν τα καλύτερα.

σακασ.jpg

Στo «Ηρακλής: Οι 12 Άθλοι», σε σκηνοθεσία Απόλλωνα Παπαθεοχάρη, πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων οι Ρούλα Πατεράκη, Ναταλία Δραγούμη, Αγορίτσα Οικονόμου και Ελενα Ρουσινού, ενώ, εκτός από τους ηθοποιούς, η παράσταση θα έχει και χορευτικά.

«Είναι θεατρικό με μουσική και με τραγούδια. Δεν είναι ακριβώς μιούζικαλ, είναι πιο πολύ θεατρικό, όμως, νομίζω πως τίποτε από αυτά δεν καλύπτει στην πραγματικότητα από αυτό τελικά θα παρουσιάσουμε. Να το πούμε “ένα μεγάλο θέαμα”. Το σημαντικό και αυτό που θέλουμε να πετύχουμε είναι να είναι μία παράσταση για όλο τον κόσμο», δήλωσε πρόσφατα για την παράσταση ο Σάκης, που στο παρελθόν ενσάρκωσε τον Θεό Διόνυσο στις «Βάκχες», αποσπώντας πολύ καλές κριτικές.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top