Τρέμουν οι celebrities: χάκερ γέμισε το Ίντερνετ με γυμνές φωτογραφίες από τα κινητά τους!

Αυθεντικές οι «πιπεράτες» πόζες, παραδέχθηκαν ��δη δύο σταρ

Τρέμουν οι celebrities: χάκερ γέμισε το Ίντερνετ με γυμνές φωτογραφίες από τα κινητά τους!

Χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στη διεθνή showbiz: χάκερ γέμισε το Ίντερνετ με γυμνές φωτογραφίες πασίγνωστων ηθοποιών, τραγουδιστριών και μοντέλων, ισχυριζόμενος ότι προέρχονται από τα κινητά τους τηλέφωνα! Μάλιστα, κάποια από τα θύματα παραδέχθηκαν ήδη ότι οι φωτογραφίες είναι αληθινές, ενώ το Twitter σπεύδει να κλείσει λογαριασμούς που δημοσιεύουν τις επίμαχες εικόνες!

Τζένιφερ Λόρενς, Κέιτ Άπτον, Αριάνα Γκράντε, Λία Μισέλ, Αβρίλ Λαβίν, Μαίρη Ελίζαμπεθ Γουίνστεντ, Κίρστεν Ντανστ, Κάντις Σουάνπολ, Κάρα Ντελεβίν, Χίλαρι Νταφ και Σελένα Γκόμεζ είναι μερικές μόνο από τις συνολικά 101 κυρίες της showbiz που είδαν «πικάντικες» φωτογραφίες τους στο Ίντερνετ.

Εκτός από τις φωτογραφίες, ο χάκερ έγραψε στο Ίντερνετ ότι διαθέτει και βίντεο με «καυτό» υλικό, όπως γνωστή ηθοποιό να επιδίδεται σε στοματικό έρωτα, το οποίο μπορεί να διαθέσει με… το αζημίωτο.

jennifer_lawrence.jpg

«Αυτό είναι μια κατάφωρη παραβίαση της ιδιωτικής ζωής. Οι Αρχές έχουν ήδη ενημερωθεί και όποιος καταχωρεί τις κλεμμένες φωτογραφίες θα διωχθεί», δήλωσε εκπρόσωπος της βραβευμένης με Όσκαρ Τζένιφερ Λόρενς, επιβεβαιώνοντας ότι οι φωτογραφίες είναι αληθινές!

Το ότι οι φωτογραφίες δεν είναι προϊόν μοντάζ επιβεβαίωσε μέσω του Twitter της και η ηθοποιός Μαίρη Ελίζαμπεθ Γουίνστεντ, αναφέροντας: «όσοι κοιτάτε τις φωτογραφίες που τράβηξα με τον άνδρα μου πριν από χρόνια, στο σπίτι μας, ελπίζω να νιώθετε ωραία με τους εαυτούς σας… Γνωρίζοντας ότι οι φωτογραφίες έχουν σβηστεί, φαντάζομαι πόσος κόπος χρειάστηκε».

ariana_grande.jpg

Την ίδια ώρα, εκπρόσωπος της νεαρής τραγουδίστριας Αριάνα Γκράντε δήλωσε πως τα σέξι ενσταντανέ είναι ψεύτικα, ενώ άλλες celebrities δεν έχουν, μέχρι στιγμής, σχολιάσει και οι έρευνες για την υπόθεση είναι σε εξέλιξη, καθώς η διαρροή ονομάτων και φωτογραφιών είναι συνεχής!

Ήδη, πάντως, οι γυμνές φωτογραφίες των celebrities έχουν γίνει πρώτο θέμα στις διαδικτυακές αναζητήσεις και τα social media έχουν πάρει «φωτιά»! Μάλιστα, το Twitter έκλεισε λογαριασμούς που δημοσίευσαν τις πόζες…

Θυμίζουμε πως κάτι ανάλογο είχε γίνει το 2012, όταν διέρρευσαν στο Ίντερνετ «καυτές» φωτογραφίες της Σκάρλετ Γιόχανσον και της Μίλα Κούνις. Ο δράστης, Κρίστοφερ Τσάνεϊ, καταδικάστηκε σε 10ετή φυλάκιση και πρόστιμο αρκετών χιλιάδων ευρώ για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

jennifer_lawrence2 (800x600).jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top