ΑΥΤΗ είναι η Σταρ Ελλάς που εμπλέκεται σε υπόθεση δολοφονίας

Περνάει σήμερα από αυτόφωρο

ΑΥΤΗ είναι η Σταρ Ελλάς που εμπλέκεται σε υπόθεση δολοφονίας

Το 2008, στα καλλιστεία του ΑΝΤ1, η Διονυσία Κουκίου καταφέρνει να ξεπεράσει τα φαβορί και να στεφθεί Σταρ Ελλάς. Και μπορεί μέχρι τώρα να μην είχε απασχολήσει τα μέσα, πέντε χρόνια μετά όμως, βρίσκεται κατηγορούμενη για υπόθαλψη εγκληματία και εμπλεκόμενη σε ένα από τα πιο φοβερά εγκλήματα που συγκλονίζουν την τοπική κοινωνία της Πάτρας.

Η Διονυσία γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα. Όταν ήρθε στην Αθήνα άρχισε να κάνει φωτογραφήσεις για καταλόγους και έκανε τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ.

dionisia1.jpg

Το 2008 στέφεται Σταρ Ελλάς και παίρνει μέρος και στα καλλιστεία Μις Υφήλιος που έγιναν στο Βιετνάμ. Εκεί θα έχει κάποια μπλεξίματα, αφού δεν της είχαν βγάλει βίζα, με αποτέλεσμα να μεσολαβήσει ο πρεσβευτής του Βιετνάμ στην Ελλάδα.

Τελικά στα Μις Υφήλιος δεν είχε καμία τύχη, αφού δεν μπήκε καν στην 15αδα.

dionisia2.jpg
Η ίδια ήταν πάντα χαμηλών τόνων, όμως κατά καιρούς είχε απασχολήσει με τις σχέσεις της. Στο παρελθόν είχε ακουστεί ότι έζησε ένα παθιασμένο έρωτα με τον Νίκο Οικονομόπουλο, ενώ φήμες την ήθελαν ζευγάρι με τον τραγουδιστή Πάρη και με τον Γιώργο Γιγουρτάκη.

Τώρα φέρεται να είναι ζευγάρι με τον πυγμάχο Τάσο Μπερδέση, ο ��ποίος συνελήφθη επίσης κατά τη διάρκεια της εφόδου της αστυνομίας στο διαμέρισμα του Αγίου Δημητρίου.

dionisia3.jpg

Ο γνωστός αθλητής θεωρείται ένας από τους καλύτερους στα δυναμικά αθλήματα, όμως συχνά είχε μπλεξίματα με το νόμο.

Το 2006 είχε εμπλακεί στην περίφημη υπόθεση των μπράβων της Πάτρας που σκορπούσαν τον τρόμο στην Αχαϊκή πρωτεύουσα και έλεγχαν τον χώρο της νύχτας.

dionisia4.jpg

Τότε καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλακή και τότε ήταν που αποφάσισε να εξαφανιστεί. Αργότερα θεωρήθηκε ύποπτος για απόπειρα ανθρωποκτονίας ενός ατόμου, αποδείχθηκε όμως ότι δεν είχε καμία σχέση.

dionisia5.jpg
Σήμερα η Διονυσία Κουκίου, ο Μπερδέσης, η αδελφή της και ο αρραβωνιαστικός της περνούν από αυτόφωρο στο οποίο θα υποστηρίξουν ότι δεν έχουν καμία σχέση με το έγκλημα και δεν γνώριζαν ότι ο Φράγκος, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία ενός ανθρώπου, καταζητούνταν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top