Το δράμα της συντρόφου του Νίκου Γιγουρτάκη

Τραγικές στιγμές για την Ειρήνη Λάσπα

Το δράμα της συντρόφου του Νίκου Γιγουρτάκη

Ήταν ο άνθρωπος που είδε τον Νίκο Γιγουρτάκη για τελευταία φορά στην ζωή. Ηταν η γυναίκα με την οποία ο 30χρονος επιχειρηματίας πέρασε το τελευταίο του βράδυ πριν αφήσει την τελευταία του πνοή. Και ήταν η πρώτη που ειδοποίησε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο, όταν ξύπνησε και τον είδε να έχει σπασμούς και να δίνει «μάχη» για να αναπνεύσει.

Η Ειρήνη Λάσπα αδυνατεί να πιστέψει ότι ο σύντροφός της έχει φύγει για πάντα. Δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει αυτό που του συνέβη, τόσο ξαφνικά και τόσο άδικα. Με δάκρυα στα μάτια και έχοντας υποστεί το απόλυτο σοκ, το μοντέλο βρέθηκε στην κηδεία του Νίκου Γιγουρτάκη, αλλά της ήταν αδύνατον να αποδεχτεί αυτό που συμβαίνει. Οσο κουράγιο και εάν προσπαθούσαν να της δώσουν οι φίλοι και οι συγγενείς της, ήταν αδύνατον να σταθεί στα πόδια της. Σαστισμένη και με δάκρυα στα μάτια, η νεαρή φοιτήτρια δεν σταμάτησε λεπτό να θρηνεί τον χαμό του.

Αρχικά μάλιστα, υπήρξε η πληροφορία ότι η Ειρήνη Λάσπα ήταν σε τόσο άσχημη ψυχολογική κατάσταση που ήταν εξαιρετικά αμφίβολο το εάν θα παραστεί στην κηδεία του αγαπημένου της. Όμως, τελικά, υποβασταζόμενη, παραβρέθηκε στην νεκρώσιμο ακολουθία, από την οποία αποχώρησε λίγο πριν από την ολοκλήρωσή της.

Τραγικές ήταν οι στιγμές και για την Χριστίνα Κολέτσα, η οποία μάλιστα αποχαιρέτησε με ένα γράμμα τον Νίκο Γιγουρτάκη. Οι δυο τους, όχι μόνο πέρασαν 2.5 χρόνια μαζί, αλλά ο έρωτάς τους ήταν θυελλώδης. Αν και το τελευταίο διάστημα δεν ήταν μαζί, είχαν κάνει τατουάζ τα αρχικά των ονομάτων τους.

Κανείς δεν πιστεύει ότι ο Νίκος Γιγουρτάκης έχει φύγει. Πόσο μάλλον οι γυναίκες της ζωής του που βρίσκονται στην πιο άσχημη ψυχολογικά φάση τους.

Δείτε το βίντεο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top